free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Επένδυση» με Γιαννικάκη η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού

 

 

Στον δανεισμό του 18χρονου επιθετικού από τον συντοπίτη Αετό, προχώρησαν οι Κορυδαλλιώτες.

 

 

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προοπτικής προχώρησε η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού, εντάσσοντας στο ρόστερ της τον ταλαντούχο Γιάννη Γιαννικακη, με τη μορφή δανεισμού από τον συμπολίτη Αετό.

Το νέο απόκτημα του συλλόγου είναι 18 ετών, ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ιακνότητες και διαθέτει εκπληκτικό αριστερό πόδι. Καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής διαδραμάτις εη θερμή εισήγηση του προπονητή Νίκου Μναιώτη, ο οποίος εκτιμά απεριόριστα τις δυνατότητες του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του Αετού Κορυδαλλού.

Με τους «κιτρινόμαυρους» να συναινούν για τον δανεισμό του ταλαντούχου παίκτη κι αφού πρώτα χρειάστηκε η απαραίτητη έγκριση του προπονητή του Αετού Τάκη Αγγελάκη, που και αυτός έχει εκφρασθεί με τα καλύτερα λόγια για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ο Γιάννης Γιαννικάκης, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Αετού Κορυδαλλού και θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός, που διαθέτει δύναμη και ταχύτητα στο παιχνίδι του, προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα του Αετού Κορυδαλλού πριν 4 χρόνια και μάλιστα το 2014 είχε κάνει ντεμπούτο στην Α΄ Πειραιά, σημειώνοντας μάλιστα και 2 γκολ σε 8 συμμετοχές.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, εκτός από τον Γιαννικάκη, η ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέας Κορυδαλλού αναμένεται να ολοκληρώσει επίσης από τον Αετό Κορυδαλλού και τον δανεισμό του 17χρονου στόπερ Παναγιώτη Τσέκερη.

Τέλος, ήδη η ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέας, έχει αποκτήσει την προηγούμενη εβδομάδα τον 20χρονο επιθετικό Ηλία Μαυρέλη από την Κύπρο Κορυδαλλού, τον 27χρονο αμυντικό Βαγγέλη Λαλαϊτη από τον Δία Κορυδαλλού, τον 20χρονο επιθετικό Πέτρο Παπαγγελή από τον Δία Κορυδαλλού και τον 23χρονο αμυντικό Επαμεινώντα Νάκο από την Αστυπάλαια.

Related posts

Στο 91′ ο Αμπελακιακός «λύγισε» 1-0 τον Ήφαιστο

Kώστας Παλαιολόγος

Ενίσχυση με Τσολάκο και Κοττάκη ο Αίας Σαλαμίνας

Kώστας Παλαιολόγος

Τον γκολκίπερ Μπότο απέκτησε το Κερατσίνι

Abola Team 3