free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ματς με ιδιαιτερότητες, αυτό με Αμπελόκηπους»

 

 

Στον αγωνιστικό χώρο με μικρές διαστάσεις των Αμπελοκήπων εστιάζει την προσοχή του ο τεχνικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος.

 

Την εκπληκτική του πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνισιτκό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισαν ακάθεκτα τα Πετράλωνα, με τη δύσκολη, όσο ιδιαίτερα πολύτιμη νίκη τους επί της μαχητικής Κοψαχείλας με 2-1. Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε τον φιλόδοξο σύλλογο σε τροχιά ανόδους την Α’ Κατηγορία.

Απέναντι στο ιδιαίτερα σκληροτράχηλο αντίπαλο των νοτίων προαστίων, οι «κυανέρυθροι» απέδωσαν εξαιρετικά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα δύο τους τέρματα, ενώ δημιούργησαν κι έχασαν σωρεία σημαντικών ευκαιριών να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη τους.

Ο Χρήστος Κιούρκος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστική τους συνέπεια, ενώ δεν παρέλειψε να εστιάσει στις ιδιαιτερότητες, που παρουσιάζει για την ομάδα του η επόμενη κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους:

«Έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εν γένει αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών μου κόντρα στην Κοψαχείλα. Καταφέραμε να αξιοποίησουμε τον παράγοντα έδρα κόντρα σε μία πολύ σκληροτράχηλη και μαχητική ομάδα και να παραμείνουμε σε τροχιά ανόδου. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά παραγωγικοί, διάστημα στο οποίο πετύχαμε και τα δύο γκολ, ενώ δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να ανεβάσουμε κι άλλο τον δείκτη του σκορ» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού, για να προσθέσει:

«Τώρα η προσοχή μας εστιάζεται στο επόμενο ιδιαίτερο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στους Αμπελοκηπους. Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ μικρό σε διαστάσεις αγωνιστικό χώρο, που διαθέτει ο αντίπαλός μας και τον οποίο τον γνωρίζει πολύ καλά. Θα δουλέψουμε εμπεριστατωμένα, ώστε να προσαρμοστούμε το συντομότερο δυνατό στις συνθήκες που θα συναντήσουμε. Προχωράμε, με στόχο να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για μία ακόμη νίκη».

 

 

 

 

Related posts

«Οι παίκτες μου είχαν τρομερή αγωνιστική πειθαρχία!»

Kώστας Παλαιολόγος

Θλάση ο Ευαγγέλου, «πονάει» ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team