free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο καλύτερος φετινός Αστέρας Βάρης 4-0 τη Λαυρεωτική

Οι παίκτες του Αστέρα Βάρης, ίσως στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, κατάφεραν να επικρατήσουν 4-0 της Λαυρεωτικής για την 17η αγωνιστική, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες.

 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5′ με κεφαλιά του Καραγιάννη και πέτυχαν δεύτερο τέρμα στο 23′ με πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπάτσι! Η ΑΠΕΛ σε εκείνο το σημείο έβγαλε αντίδραση, προσπάθησε, αλλά ουσιαστικά το τρίτο γκολ που ήρθε στο 35′, τελείωσε τις όποιες ελπίδες τους…

Δράστης για τους γηπεδούχους και πάλι ο Μπάτσι, ο οποίος από ασίστ του Κοτζάι βγήκε φάτσα με τον Παππά και τον πλάσαρε ιδανικά, για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 72′ από ασίστ του Μπάτσι ο Καραγιάννης, ο οποίος μάλιστα το αφιέρωσε με χαρακτηριστικό πανηγυρισμό στην γυναίκα του, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Διαιτητές: Αντωνίου, Πολυχρονιάδης, Ντόστης

 

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης (75′ Κόντι), Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Μπάτσι (75′ Κουσιάκης), Κοτζάι (60′ Μερκούρη), Μαυροθαλασσίτης.

 

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν, Βαγγέλης, Πώχος, Ακαρέπης, Βίλα, Μαρινάκης (46′ Τζώρας), Μαραγκός, Λούκας (46′ Μουρίκης), Μπάστος, Γιαχάεβ (65′ Βουλωμένος).

Related posts

Το νέο Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λαυρίου

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (23/10) πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Παλλαυρεωτικός: Δεύτερη μεταγραφή ο Φιλίππου

Abola Team