free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σε αναζήτηση γηπέδου προπονήσεων

 

Το γηπεδικό θέμα εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» για τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

 

 

Αυτό γιατί μόλις χθες ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Κολλέγιο, όπου η ομάδα πραγματοποιούσε τον κύριο όγκο των προπονήσεών της από τη στιγμή κατά την οποία γίνονται έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο, όπου η ομάδα χρησιμοποιεί ως έδρα.

Και πλέον οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου βρίσκονται σε διαδικασία ανεύρεσης ενός αθλητικού κέντρου, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των προπονήσεων της ομάδας.

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται των τυχών του συλλόγου είναι σε συνεχείς επαφές., με την προοπτική να επλυθεί το συγκεκριμένο ευαίσθητο θέμα το συντομότερο δυνατόν.

  

Κουτσουδάκης: «Αποκτήσαμε ψυχολογία για τη συνέχεια»

Στην λεωφόρο των επιτυχιών επανήλθε ο ΠΑΣ Γαλάτσι και μάλιστα με τρόπο εμφατικό, θριαμβεύοντας με 4-0 τον Πανθησειακό.

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Άποψη, την οποία ενστερνίζεται απόλυτα ο τεχνικός  Θόδωρος Κουτσουδάκης με δηλώσεις του στο «Abola.gr»:

«Πετύχαμε μία νίκη την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη. Αποκτήσαμε πλέον ψυχολογία ενόψει της κρίσιμης συνέχειας και πλέον προετοιμαζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερη πίστη στις δυνάμεις μας . Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που έοχυμε μπροστά μας κόντρα σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο ΑΟ Ιλίου».

Με αισθητές ελλείψεις θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γαλάτσι κόντρα στον ΑΟ Ιλίου. Ο τεχνικός Θόδωρος Κουτσουδάκης δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες τόσο του Γιάννη Φραγουλόπουλου, που υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα, όσο και του Παναγιώτη Κοσκινά που ακόμη αρκείται σε συντηρητικό πρόγραμμα.

Στον αντίπδα, νέο πρόσωπο θα είναι ο Μιχάλης Ευαγγέλου, που αποθεραπεύθηκε.

 

 

 

 

 

Related posts

Το έκαψαν στην φιέστα ανόδου των Πετραλώνων που έγραψαν ιστορία-Πρώτος παίκτης σε συμμετοχές ο Άγγελος Χατζημιχάλης

Abola Team 3

Παίκτης της Αγίας Ελεούσας ο Καλαμοτουσάκης

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ

Abola Team