free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Ράλλη ο Γκυζιακός

Στην ένταξη του 23χρονου επιθετικού από τον Όλυμπο Κέρκυρας προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης.

 

 

Με τη φανέλα του Γκυζιακού θα φιγουράρει στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος ο Έκτορας Ράλλης!

Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Κυψέλης μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος προέρχεται από τον Όλυμππο Κέρκυρας και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του, αλλά και τις εκτελεστικές του ικανότητες.

Το νέο απόκτημα είχε έρθει στην Αθήνα για σπουδές και οι άνθρωποι του Γκυζιακού βρήκαν τη φόρμουλα να τον πείσουν, ώστε να τους ενισχύσει στην φετινή προσπάθεια, που επιχειρούν στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας για την άμεση επάνοδό τους στην Β’ ΕΠΣΑ.

  

Καββαδίας: «Πολύ σημαντική νίκη!»

Την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα πιστοποίησε ο Γκυζιακός μετην σπουδαία εκτός έδρας του νίκη επί του Εθνικού Αστέρα με 2-1. Μία νίκη, η οποία διατήρησε την ομάδα της Κυψέλης σε τροχιά ανόδου και όπλισε με αυτοπεποίθηση τους πάντες, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr»:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί μίας ομάδας με τεράστια ιστορία κι αίγλη, όπως ο Εθνικός Αστέρας. Μία επιτυχία, ηοποία μας διατήρησε πολύ γερά σε τροχιά ανόδου και μας έδωσε τη δυνατότητα να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω ολόψυχα τη διοίκηση της καισαριανιώτικης ομάδας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε κι εύχομαι ειλικρινά αυτή η τόσο σπουδαία ομάδα να ξαναβρει τον δρόμο της» ήταν το αρχικό σχόλιο του υψηλόβαθμου στελέχους του Γκυζιακού,μ για να προσθέσει:

 

 «Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο γειτονικό ντέρμπι με τον Κρόνο Αθηνών. Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Θα πάμε να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για την νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στο κυνήγι της άμεσης επανόδου».

 

 

 

 

Related posts

Με άνοδο θέλουν να γιορτάσουν τα 90 χρόνια ζωής της ομάδας στον Εθνικό Αστέρα

Abola Team 3

Ταταύλα-Παγκράτι 1-2

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Η πρεμιέρα στον 4ο Όμιλο της Γ’ Αθηνών

Abola Team