free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σοκ με Σταματόπουλο για την Λαύρα Αργυρούπολης

Εξάρθωση ωμοπλάτης υπέστη ο 28χρονος επιτελικός μέσος και θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης.

 

 

 

«Πύρρεια» αποδείχθηκε για την Λαύρα Αργυρούπολης η ευρεία νίκη επί του Φωστήρα Ηλιούπολης, με την οποία η ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων διατήρησε ακλόνητες τις ελπίδες της για την άμεση επάνοδό της στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ.  Ο λόγος έχει να κάνειμε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Σταματόπουλου, ο οποίος «πάγωσε» όλους στην ομάδα.

Ο 28χρονος επιτελικός μέσος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα χρειαστεί ψχειρουργική επέμβαση. Με τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις να κάνουν λόγο για αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους τουλάχιστον για διάστημα δύο μηνών!

 

Ψαρρός: «Θα αναπληρωθεί εκ των έσω το κενό»

Την άποψη ότι το κενό που αφήνει ο σοβαρός τραυματισμός στην μεσο επιθετική λειτουργία της Λαύρας Αργυρούπολης θα αναπληρωθεί εκ των έσω, εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός:

«Σαφέστατα και ο σοβαρός τραυματισμός του Σταματόπουλου μας στενοχώρησε όλους. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό σιδερένιος κι απόλυτα υγιής στην ενεργό δράση. Θεωρώ ότι διαθέτουθμε την ποιότητα, αλλά και τους παίκτες ώστε να αναπληρωθεί εκ των έσω το κενό του. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Αετό Καλλιθέας, όπου θα πρέπει να φθάσουμε στο μάξιμουμ της απόδοσής μας, ώστε να πάρουμε το πολύτιμο τρίποντο».

 

 

 

Related posts

Για 21η σεζόν συνεχίζει στον Τριφυλλιακό ο Γιώργος Κατσαρός

Τάσος Ζαφειρίου

Γιώργος Καλύβας αντί Δημήτρη Καρανάσιου στο “τιμόνι” της ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου

Ζουν το όνειρό τους στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω!