free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τίναξε την … μπάνκα με Μαντζουράνη, Κάσο η Κηπούπολη!

Στην απόκτηση των δύο χαρισματικών μέσων προχώρησε η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων

 

 

 

Την μεταγραφική της εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτη η Κηπούπολη. Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες, προχώρησαν στην απόκτηση δύο πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ξεχωρίζουν για τις ικανότητές τους στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.,

Ο λόγος για τον 25χρονο μέσο Σταύρο Μαντζουράνη και τον 26χρονο χαφ Κωνσταντίονο Κάσο, οι οποίι ενδέχετια να ισχυροποιήσουν τα μέγιστα την πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας για την προσπάθεια που θα επιχειρήσει στη συνέχεια με στόχο την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ο μεν Μαντζουράνης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «ονόματα» στον χώρο των ερασιτενχικών κατηγοριών τόσο της Αθήνας, όσο και του Πειραιά. Έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό και αυτό μαρτυρά η θητεία του σε Άρη Πετρούπολης, Αγίους Αναργυρους, Εθνικο Αστέρα, Ελλάς Ποντίων , Ηράκλειο και Αίμο Πετρούπολης.

Σε ό,τι αφορά το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της Κηπούπολης, τον Κάσο, έχει να επιδείξει αξιόλογη παρουσία σε Ακράτητο, Καλλιθέα, Άρη Αμφιάλης και Ολυμπαικό Λιοσίων.

 

Φιλίππου: «Θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ!»

Τον ενθουσιασμό του για την προσθήκη των Σταύρου Μαντζουράνη και Κώνσταντίνου Κάσου εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλιππου: «Προχωρήσαμε σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες παικτών εγνωσμένης αξίας, όπως είναι ο Σταύρος Μαντζουράνης και Κωνσταντίνος Κάσος. Δύο παικτών, οι οποίοι έρχονται να προσδώσουν ποιότητα στην μεσαία μας γραμμή και να ηγηθούν της προσπάθειας, που θα κάνουμε για άνοδο στην Β’ Κατηγορία» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού της πρωτοπόρου του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, για να προσθέσει αναφερόμενος στο επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλάτωνα, αλλά και το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί 13 νικών, που έχει χτίσει η ομάδα του:

 «Η προσοχή μας επικεντρώνεται τώρα στο επόμενο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Πλάτωνα, όπου οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων μετά το ρεπό μας. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από ένα νικηφόρο σερί 13 νικών μας έχει δημιουργήσιε ένα άγχος, όπως είναι λογικό, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να έχουμε κα΄τω το κεφάλι προσβλέποντας σε ανάλογη συνέχεια».

 

 

 

 

 

 

 

   

Related posts

Κανατσέλης: Να επιστρέψει ο Ιάσονας στη Β’ κατηγορία

Abola Team

Ασταμάτητο το Παγκράτι!

abola10

Ο Μαρίνος Πολυμέρης στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αστέρα

Abola Team 3