free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Χτιζουμε νέα νοοτροπία και ταυτότητα»

 

Στις πτυχές πάνω στις οποίες θα στηριχθεί το νέο οικοδόμημα στάθηκε ο προπονητής του Ορφέα Αιγάλεω Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

 

 

Η δημιουργία μίας νέας αγωνισιτκής ταυτότητας, η οποία θα προσδώσει στην ομάδα άλλον αέρα, αυτοπεποίθηση και το κυριότερο νοοτροπία νικητή, είναι το ζητούμενο για τους ανθρώπους που διαχειρίζονται των τυχών του Ορφέα Αιγάλεω.

Η μαζική έλευση νέων παικτών, έχει επιφέρει θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις του συλλόγου των δυτικών προαστίων και πλέον άπαντες προσβλέπουν σε ένα ακόμη πιο ευοίωνο μέλλον.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Πασχάλη Χλοψιούδη στο «Αbola.gr»:

«Έχουμε ξεκινήσει μία καινούρια προσπάθεια, με ξεκάθαρο στόχο την διαρκή βελτίωση σε όλους τους τομείς. Βλέπουμε μπροστά και θέλουμε να δώσουμε όλοι μας το κάτι παραπάνω, ώστε να δημιουργήσουμε τις υγιείς βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον Χτίζουμε νέα νοοτροπία και ταυτότητα. Αυτός, άλλωστε ήταν και ο λόγος που προχωρήσαμε σε σειρά μεταγραφικών κινήσεων κατά την διάρκεια της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ορφέα Αιγάεω, για να προσθέσει:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι στις προπονήσεις υπάρχει τρομερή διάθεση και όρεξη για επιτυχίες. Πάμε με αισιοδοξία και πολύ θετική ψυχολογία για το καλύτερο δυνατόν στην καθοριστική και δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τους Λέοντες, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είτε παίζουμε με τον πρωτοπόρο είτε με οπιονδήποτε αντίπαλο θα μπαίνουμε στο γήπεδο με διάθεση να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό προσδοκώντας σε βαθμολογικό όφελος».

 

 

 

 

 

Related posts

Μπάμπης Ανταλής: “Ήρθα να βοηθήσω την ιστορική ΑΕ Ιλίου να πετύχει τους στόχους της”

Τάσος Ζαφειρίου

Πήρε Σούρα ο Πανιώνιος Καισ.

Abola Team 2

«Τώρα δημιουργούμε κορμό για το μέλλον»