free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Εξαιρετικός ο Δρογγίτης»

Το εγκώμιο του νεαρού ταλαντούχου τερματοφύλακά του έπλεξε ο προπονητής του Δάσους Χαϊδαρίου Σωτήρης Θεοδώρου.

 

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που άφησε στο Δάσος Χαϊδαρίου η παρθενιή επίσημη εμφάνιση του Βασίλη Δριγγίτη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τόλμη Περιστερίου!

Ο μόλις 16χρονος πορτιέρο, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των δυτικών προαστίων  πραγματοποίης σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων συμβάλοντας τα μέγιστα, ώστε οι «πρασινοκίτρινοι» να φύγουν από την δύσλολη έδρα της Τόλμης με το υπερπολύτιμο 0-0 στις αποσκευές τους.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας με το εξαιρετικό του ταλέντο, ανέδειξε στον υπέρτατο βαθμό την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του Δάσους Χαϊδαρίου,γεμίζοντας ικανοποίηση τον προπονητή του Σωτήρη Θεοδώρου, ο οποίος είχε να λέει μόνο κολακευτικά λόγια με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»:

«Από την αναμέτρηση με την Τόλμη Περιστερίου κερδίσαμε τον Βασίλη Δρογγίτη Έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο οποίος στο ντεμπούτο του πραγματοποίης σωρεία σωτήριων επεμβάσεων, δείχνοντας πτυχές της αξίας του. Θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική και στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος της σεζόν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα ανάδειξης νεαρών παικτών που προέρχονται από τις υποδομές μας».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Το Δάσος Χαϊδαρίου με κορυφαίο τον νεαρό Στέφανο Σαφρά (ΦΩΤΟ) που σκόραρε δύο φορές νίκησε με 4-3 την Δάφνη Αθηνών

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (18/12/22)

Abola Newsroom

Συνεχίζει ακάθεκτο το Παγκράτι (1-0)

Abola Team