free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση»

Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας με την Χρυσούπολη έδωσε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

 

Η διατήρηση της απόδοσης, αλλά και του βαθμού αγωνιστικότητας σε υψηλά επίπεδα αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό της Λυκόβρυσης Κώστα Ιωάννου, ενόψει της κυριακάτικης δύσκολης εκτός έδρας δοκιμασίας της ομάδας του απέναντι στην Χρυσούπολη.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος μαζί με τους ποδοσφαιριστές του έχουν δημιουργήσει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 13 αναμετρήσεων, προσβλέπει σε διεύρυνση της εξαιρετικής επίδοσης, συνιστώντας αυξημένη προσοχή:

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είανι αυτό κόντρα στην Χρυσούπολη. Ο προσεχής μας αντίπαλος παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατός στην έδρα του   κι οφείλουμε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αναμέτρηση με τη δέουσα σοβαρότητα και να εμφανίσουμε όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία, που δείξαμε στις προηγούμενες αναμετρήσεις» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Ιωάννου στο «Αbola.gr» για να προσθέσει:

«Σαφέστατα υπάρχουν κάποια θέματα με ορισμένους ποδοσφαιριστές μου που δίνουν εξεταστική, ωστόσο, όσοι φωνάξουν μάζιμοι θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο όμιλός μας είναι πάρα πολύ αμφίρροπος και θα πρέπει να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

 

 

 

 

 

Related posts

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team

Ανανέωσε και ο Βαγγέλης Καπάνταης με τον ΠΟΨ

Γιαννόπουλος: «Άδικα χάσαμε…»

Kώστας Παλαιολόγος