free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβες» με Τσαγκαράκο, Πλακοπίτα το Καλαμάκι

Στην απόκτηση του 35χρονου τερματοφύλακα και του 20χρονου μπακ προχώρησε η ομάδα των νοτίων προαστίων ενισχύοντας τα μετόπισθεν.

 

 

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε το Καλαμάκι την προσπάθεια ενίσχυσης κατά την εμβόλιμη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι παράγοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων μετά από αστραπιαίες ενέργειες, προχώρησαν στην απόκτηση δύο πολύ αξιόλογων παικτών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις να βοηθήσουν αποφασιστικά την νέα τους ομαδα στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας για παραμονή.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Τσαγκαράκο και Κωνσταντίνο Πλακοπίτα, οι οποίοι στην συνέχεια της σεζόν θα φιγουράρουν με τα χρώματα του Καλαμακίου.

Ο μεν 35χρονος Τσαγκαράκος αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης και θεωρείτια ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στο σύνολο των ερασιτεχνικών κατηγορίων της Αθήνας. Η εμπειρία και η ποιότητά του ενδέχεται να προσφέρουν τα μέγιστα στην νευραλγική θέση από τα γκολπόστ, σε μία θέση, όπου είχαν εντοπιστεί πολλά προβλήματα στην διάρκεια της φειτνής περιόδου.

Σε ό,τι αφορά το έτερο απόκτημα τον Πλακοπίτα είναι 20 ετών, καλύπτει με ιδιαίτερη ευχέρεια τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και αποκτήθηκε από την Ηλιούπολη, ενώ έχει να επιδείξει ητεία και στην Κ-20 των Τρικάλων.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Καλαμακίου κάνουν αγώνα δρόμου, ώστε να εκδοθούν το συντομότερο δυνατόν τα δελτία τους κι αμφότεροι να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Τριφυλλιακό.

 

Απόντες Γιάρας και Γεροντάρης

 Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Άρη Γιάρα και Μάριου Γεροντάρη θα στερηθεί ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς στην κυριακάτικη κρίσιμη αναμέτρηση με τον Τριφυλλιακό. Ο εν Γιάρας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα, που τον ταλαιπωρεί, ενώ σε ό,τι αφορά τον Γεροντάρη, ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ θα εκτίσει παράλληλα και την ποινή της μίας αγωνιστικής από την αποβολή του στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Το σύνθημα για νίκη στην έδρα του Τριφυλλιακού έδωσε ο τεχνικός του Κλααμακίου Νίκος Μανωλάς με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»:

 «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, με σκοπό να εμφανιστούμε στο ύψος τνω περιστάσεων και να διεκδικήσουμε με αυξημένες πιθανότητες την νίκη. Θέλουμε πάση θυσία το τρίποντο, ώστε αφενός να πραγμαοτποιήσουμε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μας κι αφετέρου να δημιουργήσουμε τεράστιο πρόβλημα στους ανταγωνιστές μας, όσον αφορά την υπόθεης παραμονή».

 

 

Related posts

Ετοιμάζει «μπαμ» ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

Μανωλάς: «Σπουδαίο κατόρθωμα, ο παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς

Kώστας Παλαιολόγος

Καββαδίας: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος