free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Άρης Βούλας-Κεραυνός Κερατέας 1-2

Με σημαντικό διπλό κατάφερε να φύγει από την Βούλα από την έδρα του Άρη ο Κεραυνός Κερατέας. 

Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, επικράτησε 1-2 του τοπικού Άρη και συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού… προσπέρασε πλέον τον Άγιο Στέφανο και φιγουράρει στην τρίτη θέση. 

Ο  Άρης Βούλας του Κυριάκου Δαγγούλη ήταν μαχητικός και πάλεψε αν και από το 35′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Κεραυνό και προηγήθηκε στο 5′ με πλασέ του Μπρότσι, κι αφού είχε προηγηθεί ωραία συνεργασία Φραγκή-Ντε Ντέους και σουτ του διακριθέντα Γκόντζου το οποίο είχε βγάλει ασταθώς ο Κάρσος. Ο Άρης Βούλας προσπάθησε να ισορροπήσει και τα κατάεφερε μετά το -μουδιασμένο- πρώτο τέταρτο, ισοφαρίζοντας μάλίστα στο 20′ με πλασέ του Παπαδημητρόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα.

 

Ο Κεραυνός πατούσε καλύτερα, ωστόσο, στο γήπεδο ήταν πιο επικίνδυνος και στο 35′ ήλθε η φάση που ουσιαστικά ήταν κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα. Συγκεκριμένα ο Γκόντζος έφυγε στην πλάτη της άμυνας με τον Λίτσα να τον ανατρέπει, να του κάνει πέναλτι και να βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα! Ο Γκόντζος από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος νικώντας τον Κάρσο και έδωσε το προβάδισμα στον Κεραυνό, ο οποίος από εκεί και πέρα, στο α’ μέρος, έχοντας και την αριθμητική υπεροχή ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό.

 

Στην επανάληψη ο Άρης Βούλας παρ’ ότι έπαιζε με δέκα παίκτες έβγαλε ψυχή, έβγαλε ενέργεια και πάλεψε για την ισοφάριση. Την ίδια ώρα ο Κεραυνός έδωσε χώρο στον αντίπαλο, έκατσε πάνω σε αυτό το 1-2 -σκεπτόμενος προφανώς και το κρίσιμο ματς Κυπέλλου που ακολουθεί- και παραλίγο να το… πληρώσει. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν επικίνδυνοι σε δύο-τρεις φάσεις, κυρίως από στημένα, αλλά τους έλειψε η εμπειρία στην τελική πάσα και εκτέλεση για να κάνουν την… ζημιά! Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Κεραυνός πέρασε νικηφόρα (και) από την Βούλα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει…

 

Ο τεχνικός του Άρη Βούλας Κυριάκος Δαγγούλης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια, ενώ στάθηκε στη διαιτησία, τονίζοντας πως οι διαιτητές πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αφού το πρωτάθλημα έχει μπει σε κρίσιμη καμπή. Πρόσθεσε, δε, πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί πως τα λάθη γίνονται ηθελημένα, αλλά κατέληξε αναφέροντας πως οι διαιτητές να μην δίνουν την εικόνα πως υπάρχουν αποφάσεις δύο μέτρων και δύο σταθμών. Ο τεχνικός του Κεραυνού Κερατέας Τάκης Μακροδημήτρης μοίρασε μπράβο στους παίκτες του και τόνισε ότι κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος και στην επανάληψη, μας βγήκε η κούραση, ενώ είχαμε το μυαλό μας στο Κύπελλο. Διακριθέντες του αγώνα οι Νταής, Γκόντζος και Ξένος

 

Διαιτητές: Φωστέρης, Ρούντος, Τζαφόλιας Β.

 

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Κολτσίδας, Τσιαγκάνης, Λίτσας, Διακρούσης, Λάσκος (75′ Πέτρος), Μπουλάρι (55′ Σανσάρογλου), Κριλής (25′ λ.τρ. Γιουνγκ-Σουν), Παπαδημητρόπουλος, Διγενής, Μήτσιος.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Φραγκής, Κατσίκης (70′ Λιούμης), Βαγγελή, Ξένος, Μπρότσι, Γκόντζος, Κακαράς, Ντε Ντέους (75′ Μουσαράι), Κοτίτσας (65′ Σότα), Νταής.

Related posts

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 1-0 : Τα στιγμιότυπα

Abola Newsroom

Τριπλή ενίσχυση για Νικολακάκη!-Τη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία

Abola Team 2

Κάλεσμα κόσμου εν όψει ΑΟ Ατλαντίς

Abola Newsroom