free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλη νίκη η Ένωση

Μεγάλη νίκη σημείωσαν οι Άγιοι Ανάργυροι κόντρα στα Σούρμενα με 2-0.

Η Ένωση ήταν πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα κυρίως στο δεύτερο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν το μυαλό τους στο… κύπελλο που αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (8/2) τους Τράχωνες.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά “φτωχό” με τους γηπεδούχους να έχουν ένα σουτ στο 18′ με τον Γρατσία να σουτάρει και τον Καλαματιανό να μπλοκάρει εύκολα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πέρασαν από στόπερ στην θέση του αμυντικού μέσου τον Βασίλη Κρητικό και βελτιώθηκαν στο δημιουργικό κομμάτι, όντας πιο κινητικοί. Στο 50′ ο Λάλα από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει την αντίπαλη εστία.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ίσως στην μοναδική τους καλή στιγμή με τον Μανωλιάδη στο 58′ να σουτάρει λίγο άουτ από το οριζόντιο. Η Ένωση συνέχισε να ανεβάσει τον ρυθμό της και η δικαίωση ήρθε στο Κραψίτη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

Το τελικό 2-0 ήρθε στο 85′ με πέναλτι. Ο Οικονόμου “τσίμπησε” την μπάλα και ο Θυμιανός τον βρήκε με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα. Ο Δάνασης ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση.

 

Άγιοι Ανάργυροι : Aρχοντάκης, Κοκότης, Αρκούδας (Δάνασης 62′), Κρητικός, Νταϊφώτης, Αθανασόπουλος (Μηλιώνης 46′)Πλεξίδας, Οικονόμου, Κραψίτης, Λάλα, Γρατσιάς (Μπαστάνης 70′)

 

Σούρμενα : Καλαματιανός, Μετλίου, Πολυχρονούδης, Κορκολής, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Γιοματάρης (Θυμιανός 79′), Πρέκας, Καζαντζής, Χατζηπαναγιώτης (Θεοδώρου 82′), Δημογιάννης

Related posts

Ο Κένταυρος 3-2 τον ΑΟ Ιλίου εκτός έδρας

Abola Team

Χολαργός-Φωστήρας: Δείτε αποκλειστικά από το abola.gr τα καλύτερα στιγμιότυπα!

Ρένος Γιαμπουράς

Παπαρούνης: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»