free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα»

Το σύνθημα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο τεχνικός του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια, που κάνει για παραμονή στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας απέσπασε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, χάρη στο 0-0 που έφερε εκτός έδρας με αντίπαλο τον Άτταλο.

Το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων, ωστόσο, θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με τους τρεις πόντους στις αποσκευές του, δεδομένου ότι δημιούργησε κι έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ντούβλη, ενώ είχ εκαι δύο δοκάρια.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Μπουγά στο «Αbola.gr», ο οποίος έδωσε το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του:

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι το τελικό 0-0 μας αδικεί, αφού ήμασταν εμείς η ομάδα με τις περισσότερες τελικές φάσεις, τις πιο χτυπητές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ντούβλη, αλλά και τις φάσεις μερ τα δύο δοκάρια. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για την παραμονή μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος έστρεψε το βλέμμα του στην κρίσιμη συνέχεια που περιομένει την ομάδα του:

«Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα σοτν Ολυμπιακό Λιοσίων. Μία ομάδα πολύ δυνατή, οργανωμένη, με το πλουσιότερο ρόστερ της κατηγορίας. Εδώ που βρισκόμαστε όμως δεν είμαστε σε θέση να επιλέγουμε παιχνίδια και θα κυνηγήσουμε με πάθος ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε μπροστά μας 12 τελικούς, όπου είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής».

 

«Τρέχει» ο Ράμα

Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλλουν οι επόμενες ημέρες στον ΑΟΝΑ αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας του Γκέντση Ράμα. Ο Ο 21χρονος στόπερ ταλαιπωρείτια από διάστρεμμα και θα επιδιώξει να επανενταχθεί στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ώστε να διεκδικήσει μία θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Συνεχίζουμε να έχουμε βλέψεις για ακόμη ψηλότερα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ένα από τα μεγάλα… κανόνια της Αθήνας ο Χάρης Χαραλάμπους (ΠΑΣ Γαλάτσι) σήμερα στις 6.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Επιτυχημένη η εκδήλωση για την κοπή πίτας στον Ιάσονα (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3