free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Φουλ για το νταμπλ η Ατλαντίδα μετά το 0-2 επί του Κορωπίου

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία που είναι ανεβασμένη στα ύψη θα πάει στην Κερατέα την Τετάρτη (8/2) η Ατλαντίδα, για να αντιμετωπίσει τον Κεραυνό, στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου.

Κι αυτό διότι η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Αντώνης Πρίφτης, επικρατώντας 0-2 του ΑΟ Κορωπίου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ήταν ένα ματς απαιτητικό και τις τις δύο ομάδες, που πήγε στη δύναμη, ενώ δεν έλειψε και η ένταση σε πολλές περιπτώσεις. Η Ατλαντίδα που παρατάχθηκε με κάποιες αλλαγές, ήταν η ομάδα που στο ξεκίνημα είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, με το Κορωπί να έχει δώσει χώρο στον αντίπαλο, θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα.

Μεγάλες φάσεις στο α’ μέρος δεν είχαμε, πέρα από μια καλή στιγμή των φιλοξενούμενων με τον Πλατέλλα. Παιχνίδι κέντρου με μάχες στην μεσαία γραμμή είδαμε και στην επανάληψη, εκεί όπου η Ατλάντίδα απείλησε με Κούτρο, Καλιαμπάκα και Κόντι, ενώ το Κορωπί με σουτ του Μαστρογιάννη στο 50′ και κεφαλιά του Τογιάλι στο 60′!

Η φάση κλειδί ουσιαστικά, που… ξεκλείδωσε το ματς για την Ατλαντίδα ήρθε στο 75′, όταν σε προσπάθεοα του Πούλιου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καπουράνη με τον Αντ. Βλάχο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κόντι από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 80′ ο Κούτρος με άψογο πλασέ από γύρισμα του Σιούτη πέτυχε και το 0-2, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για την Ατλαντίδα, η οποία έβγαλε ψυχή, πάθος και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο, που είναι ο βασικός στόχος.

Διακριθέντες για την Ατλαντίδα Κόντι, Κουλίρα και Πλατέλλας. Από το Κορωπί φωνάζουν για την φάση του πέναλτι, τονίζοντας πως ο Καπουράνης είχε μαζεμένα τα χέρια του, ενώ κάνουν λόγο για προσπάθεια και χέρι που γίνεται από το μισό μέτρο.

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας, Αλεξίου, Τογιάλι, Ρομπέρτο (80′ Λυμπερόπουλος), Μέγας (40′ λ.τρ. Βλάχος – 65′ λ.τρ. Μπανάι), Κάλλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Παπαδημητρίου (55′ Καλιαμπάκας), Κουλίρα, Πούλιος, Μπούμπας, Κόντι, Μαλάι (45′ Πανόπουλος), Κούτρος, Χρυσάφης (70′ Σιούτης), Πλατέλλας.

 

Related posts

Πήρε το ντέρμπι ο Αήττητος, «φωνάζει» ο Άγιος Στέφανος!

Ρένος Γιαμπουράς

Πλήρης ικανοποίηση στον Α.Ο. Κορωπί, με το επιβλητικό 3-0 επί της Λαυρεωτικής στο πρώτο φιλικό

Ρένος Γιαμπουράς

Με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός Κερατέας 3-1 τα Καλύβια

Abola Team 3