free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μας τιμώρησε η μπάλα…»

Στο γεγονός ότι το Καλαμάκι έχασε μέσα από τα χέρια του την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Τριφυλλιακό, αναφέρθηκε ο τεχνικός Νίκος Μανωλάς.

 

Ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν στο Καλαμάκι τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα του Τριφυλλιακού.

Η φάση από την οποία προέκυψε το γκολ της ισοφάρισης από τους γηπεδούχους (1-1) ακόμη στριφογυρίζει στο μυαλό του προπονητή Νίκου Μανωλά, ο οποίος μιλώντας στο «Abola.gr» στάθηκε στο διαρκώε επαναλαμβόμενο θέμα που απασχολεί την ομάδα να δέχεται συνεχώς γκολ από στημένες φάσεις στα τελειώματα των παιχνιδιών της:

Το τελικό σκορ μας αδικεί κατάφωρα. Μπήκαμε πολύ επιθετικά, δημιουργήσαμε πληθώρα ευκαιριών, πετύχαμε το γκολ  με το οποίο προηγηθήκαμε στο 20’. Στην συνέχεια, είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ενώ χάσαμε πληθώρα ευκαιριών να διευρύνουμε το σκορ. Βγήκαμε ακόμη και σε φάση αντεπίθεσης τριών έναντι ενός, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η μπάλα όμως είναι γένους θηλυκού και μας τιμώρησε με τον πιο σαδιστικό τρόπο στο 93’. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ κι απομάκρυνση της μπάλας έγινε το σουτ και δεχθήκαμε το γκολ. Για τέταρτη ή πέμπτη φορά φέτος δεχόμαστε γκολ από στημένη φάση στα τελειώματα των αγώων, που μας έχουν στοιχίσει πολύτιμους βαθούς. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση κι οφείλουμε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου τεχνικού του Καλαμακίου, για να προσθέσει:

«Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην καθοριστική συνέχεια που μας περιμένει κόντρα στη Κοψαχείλα, όπου θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στις νίκες».

 

 Το «παλεύει» ο Γιάρας

Τον δικό του αγώνα δρόμου, ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων κάνει ο Άρης Γιάρας. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Καλαμακίου ταλαιπωρείται από διάστρεμμα δευτέρου βαθμού κι ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας προσβλέποντας νε ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Νίκου Μανωλά.

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Αποφασισμένοι να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουτσουδάκης: «Ήταν μια απλή νίκη, προχωράμε…»

Kώστας Παλαιολόγος

Μίτροβιτς: «Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος