free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πάλι “καθάρισε” ο Βασιλόπουλος στο 1-1 του Τριφυλλιακού με το Καλαμάκι

Έκανε και πάλι καλά τη δουλειά του ο μεσοεπιθετικός άσος του Τριφυλλιακού Βαγγέλης Βασιλόπουλος στο ματς με το Καλαμάκι.

Ο άσος του Τριφυλλιακού, ο Βαγγέλης Βασιλόπουλος (στην ΦΩΤΟ αριστερά) ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 και ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα. Πάντως και οι δύο ομάδες διαφήμισαν το αθηναϊκό ποδόσφαιρο αφού και το Καλαμάκι είναι επίσης μια πολύ καλή ομάδα.

Στο σκορ προηγήθηκε στο 25 ‘το Καλαμάκι με τον Αθανασίου. Ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Βαγγέλης Βασιλόπουλος ο οποίος με γκολάρα λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης έδωσε τον πολύτιμο πόντο στην ομάδα του.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Μπίτζης, Ιωαννίδης (85 ‘Πετρακάκης), Νικάκης, Γούμενος, Γκούντος, Τριανταφύλλου, Ρεντζέλος (46’ Τριαντούλης), Παπαδόπουλος (58 ‘Κουσαράς), Βασιλόπουλος, Κουτρουμπίλας, Παυλόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Τζιβελέκης, Κοτόπουλος, Καλύβας, Ν. Γεροντάρης, Ιωακειμίδης, Γιοβανόπουλος, Αθανασίου (81 ‘Κατσίποδας), Μποφίλιος, Καφετζής, Ταμπάκου, Χρυσολωράς (89’ Κοτσαμπάς). 

Related posts

«Η ομάδα έχει βρει ρυθμό»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Να αλλάξουμε νοοτροπία»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρεις ακόμα προσθήκες μαζί με τον Καράτι τα Μελίσσια

Abola Team 3