free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Προχωράμε παρακάτω!»

Το σύνθημα για ανασύνταξη δυνάμεων έδωσε ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

Στην πιο βαριά φετινή του ήττα υποχρεώθηκε ο Αστέρας Ζωγράφου, γνωρίζοντας τη συντριβή με 4-0 από τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και φιλόδοξο Ολυμπιακό Λιοσίων

Η άσχημη αγωνιστική εικόνα, που παρουσίασε η ομάδα συνολικά, μπορεί να έφερε έναν σχειτκό προβληματισμό, ωστόσο,φαίνεται πώς πείσμωσε τους πάντες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς στο «Αbola.gr»:

«Δεν μας βγήκε καθόλου το παιχνίδι απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου μας, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Δεν μπήκαμε σε κανένα σημείο στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και η ήττα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά και δίκαια για την ομάδα μας. Εδώ κι ένα διάστημα δύο εβδομάδων δεν βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και το επόμενο διάστημα των επτά – οκτώ αγωνιστικών θα είναι πολύ καθοριστικό για εμάς, αφού θα κριθεί σε σημαντικό βαθμό η υπόθεση άνοδος. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε και προχωράμε παρακάτω» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προποονητή του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα επικετρώνεται στην αναμέτρηση με την Αλσούπολη, όπου θα επιδιώξουμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις».

 

 

 

 

 

Related posts

Αστέρας Ζωγράφου-Νεοπεντελικός 2-2

Abola Team 3

Ψαρρός: «Να αποδώσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Μεγάλο διπλό τα Μελίσια στο φινάλε, με Ζαννίκο

Βασίλης Θεόκλητος