free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στις 12/2 η κοπή πίτας των Πετραλώνων

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η κοπή της πίτας της δημοφιλούς ομάδας των Πετραλώνων.

Η εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο στα Κάτω Πετράλωνα, επί της οδού Αθηνοδώρου 61.

Η φετινή εκδήλωση αναμένεται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα δεδομένου ότι φέτος η ομάδα με την καθοδήγηση του επιτυχημένου τεχνικού Χρήστου Κιούρκου κάνει πορεία πρωταθλητισμού έχοντας θέσεις τις προϋποθέσεις για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Ωστόσο, παρά τη νέα σερί νίκη που αυτή τη φορά σημειώθηκε εκτός έδρας επί των Αμπελοκήπων ο Χρήστος Κιούρκος όπως και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας και μεταξύ άλλων ο εξαίρετος γυμναστής της ομάδας Ιβάν Παπαδημητρίου και γνωστός του συλλόγου Φώτης Κουρεμένος κρατάνε χαμηλούς τόνους. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που έκαναν οι δυο κορυφαίοι των Πετραλώνων στο ματς με τους Αμπελόκηπους ο νεαρός Άγγελος Χατζημιχάλης και το νέο απόκτημα των Πετραλώνων Ντόρι Σπυροπάλι. Και οι δύο παίκτες τόνισαν μεταξύ άλλων ότι στο τέλος θα γίνει το ταμείο και ότι χρειάζεται προσοχή το κάθε επόμενο παιχνίδι.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι, αρκετός κόσμος από το αθηναϊκό ποδόσφαιρο παρακολούθησε την εκτός έδρας νίκη των Πετραλώνων επί των Αμπελοκήπων. Μεταξύ αυτών ο τεχνικός του Ρουφ Δημήτρης Παπασπύρου και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αποστόλης Καραμπάς με τον γιό του τον αμυντικό της “Αούστρια” Θοδωρή Καραμπά, ο επιθετικός άσος του Παπάγου Χατζής, αρκετοί παίκτες και προπονητές αθηναϊκών σωματείων και φυσικά σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο των Πετραλώνων με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταθόπουλος: «Σπουδαία νίκη, αλλά δεν επαναπαυόμαστε»

Kώστας Παλαιολόγος