free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ξεκάθαρος στόχος η σύντομη παραμονή»

Στον αντικειμενικό φετινό στόχο αναφέρθηκε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Την πικρή γεύση της ήττας μετά από διάστημα 13 αγωνιστικών, γνώρισε η Λυκόβρυση στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, χάνοντας δύσκολα με 1-0 στην έρα της Χρυσούπολης. 

Ένα αήττητο σερί, που είχε επιτρέψει στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να φτάσει στους 27 πόντους και να προσβλέπει ακόμη ψηλότερα. 

Ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Ιωάννου, αντιμετωπίζει τα πράγματα αρκετά ψύχραιμα και με δηλώσεις του στο «Αbola.gr», δίνει το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας: 

«Στην αναμέτρηση με τη Χρυσούπολη δόθηκε ένα τέλος στο αήττητο σερί 13 αγωνιστικών που είχαμε δημιουργήσει, ωστόσο, δεν απογοητευόμαστε. Η ήττα ήρθε στο 86ο λεπτό, απέναντι σε μία ομάδα, όπως η Χρυσούπολη, η οποία ήθελε πολύ το παιχνίδι. Προχωράμε κι επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που μας περιμένουν , αρχής γενομένης από την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Φοίνικα Περιστερίου. Από την πλευρά μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να φθάσουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατόν την παραμονή μας , ώστε στη συνέχεια να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τις υποδομές μας».

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Έχει θιχτεί ο εγωϊσμός μας!»

Δείπνο ενότητας για την παραμονή στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος