free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

“Πόλεμος” ανακοινώσεων ανάμεσα σε Φωστήρα και Θήβα

Το ντέρμπι συνεχίζεται ανάμεσα σε Θήβα και Φωστήρα και το αντίστροφο, αλλά σε άλλο επίπεδο.

Η ομάδα του Ταύρου εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για κακή φιλοξενία και απάντησε η διοίκηση της Θήβας.

Στις δύο ανακοινώσεις αναφέρονται τα εξής:

Φωστήρας:«Δεν γνωρίζουμε τίνος πρακτικές ήταν και εάν πρεσβεύουν τον σύλλογο του ΑΟ Θήβας, αλλά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα δεν τιμούν σε καμία περίπτωση το ποδόσφαιρο. Η φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας ήταν επιεικώς απαράδεκτη αφού οι φίλοι του ΦΩΣΤΗΡΑ που είχαν μεταβεί στην Θήβα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα τοποθετήθηκαν σε σημείο που κινδύνευσε η σωματική τους ακεραιότητα σε μεγάλο βαθμό. Όσο αφορά την συμπεριφορά των ανθρώπων της αντίπαλης ομάδας, θεωρούμε ως σύλλογος ανεπίτρεπτο διοικούντες κατά την διάρκεια του αγώνα να βρίζουν χυδαία προπονητή αντίπαλης ομάδας και μέλη της αποστολής μας. Όσο αφορά τις ταχτικές του τραμπουκισμού, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ έκανε αυτό που μπορούσε στο παιχνίδι του α’ γύρου, ώστε να γίνει ένα ματς χωρίς ένταση και σε αθλητικά πλαίσια, κάτι που δεν σεβάστηκε η διοίκηση της Θήβας που προκάλεσε κατά την ανάπαυλα του αγώνα ένταση χωρίς να υπάρχει λόγος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κύριοι εκείνοι ήθελαν να κάνουν το … κομμάτι τους σήμερα τα κατάφεραν αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Ευχόμαστε »καλή» συνέχεια στην ομάδα του ΑΟ Θήβας».

Θήβα: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ σέβεται την ιστορία των αντιπάλων ομάδων, όπως φυσικά και του ιστορικού Φωστήρα. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΟ ΘΗΒΑ έχει δείξει ότι φιλοξενεί τις αντίπαλες ομάδες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αδιάψευστος μάρτυρας αυτού οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις τους. Στις, 5 Φεβρουαρίου 2017, δημιουργήθηκαν κάποιες ατυχείς εντάσεις στο ημίχρονο, εξαιτίας του προπονητή του Φωστήρα, κυρίου Παντέλη, ο οποίος χωρίς λόγο επιτέθηκε στον αρχηγό της αποστολής της ομάδας του ΑΟ ΘΗΒΑ Παναγιώτη Βυλλιώτη, τη στιγμή που συνόδευε τους διαιτητές με την αστυνομία στα αποδυτήρια. Η κατακριτέα αυτή επίθεση παρέσυρε στο τέλος του παιχνιδιού και παράγοντες της ιστορικής ομάδας του Φωστήρα, οι οποίοι επιτέθηκαν σε μέλη του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Φωστήρα επιτέθηκε στον Πρόεδρο του ΑΟ ΘΗΒΑ φτύνοντας τον. Από την αποστολή της ομάδας του Φωστήρα δεν αγγίχτηκε κανένας.Σχετικά με την φιλοξενία θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όλα τα μέλη των αντιπάλων Δ.Σ. κάθονται σε προκαθορισμένες θέσεις μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας. Τα μέλη του Δ.Σ. του Φωστήρα πήγαν μαζί με του φίλαθλους τους, οι οποίοι υπέστησαν την ταλαιπωρία καθώς το Δημοτικό στάδιο Θήβας δεν διαθέτει κερκίδα φιλοξενουμένων, ευθύνη που δεν μας αναλογεί. Λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία και θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος, σε συνεργασία με τον Δήμο Θήβας. Δεν θα θέλαμε να παραλείψουμε την άποψη μας σχετικά με την ανακοίνωση του Φωστήρα περί «γνώσης των φυλάκων», την οποία δεν θεωρούμε καν σκωπτική, αλλά μάλλον απόρροια της ήττας τους».

Στο μεταξύ: «Όπως είχαμε προαναγγείλει στο πλευρό του Λεβαδειακού βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των παιχτών του Λεβαδειακού, μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό αλλά χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος και πιστεύουμε ότι στο τέλος ο Λεβαδειακός θα τα καταφέρει. Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την φιλοξενία προς τον σύλλογο μας στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Λιβαδειάς και τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια τους».

Related posts

Στο νοσοκομείο ο γκολκίπερ του Αγ. Ιερόθεου Ζήκος

Abola Team 2

Έξι ομάδες χωρίς νίκη, πολλές ισοπαλίες και ένα μόλις διπλό στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Abola Team 2

Νέες μεταγραφές για τον Αιολικό

Abola Newsroom