free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΟΚ: Στήσιμο αγώνων στην Κ20!

Επιστολή στην ΕΠΟ μέσω της οποίας αναφέρονται καταγγελίες μελών της Super League για «περίεργες συμπεριφορές» σε αγώνες του πρωταθλήματος Κ20 έστειλε η διοργανώτρια αρχή.

 

 

Στην επιστολή της η Super League σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ» αναρωτιέται πώς εξηγείται η απόλυτη αδράνεια της Εταιρείας Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης Sportradar με την οποία έχει υπογραφεί σύμβαση από το καλοκαίρι του 2015 και ουδέποτε γνωστοποίησε εντοπισμό ύποπτου αγώνα της Κ20.

Μάλιστα η Super League καταβάλει 80.000 ευρώ ετησίως στη Sportradar χωρίς την παραμικρή ανταποδοτικότητα έως τώρα. Η υπόθεση άνοιξε στην προηγούμενη συνεδρίαση της διοργανώτριας, όταν ιδιοκτήτης ΠΑΕ μίλησε ανοιχτά για στημένα ματς στο πρωτάθλημα υποδομής και συμφώνησαν και άλλοι πρόεδροι ομάδων.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ αποφεύγει να δημοσιοποιεί και τα ύποπτα ματς της μεγάλης κατηγορίας.

Παράλληλα είναι άγνωστο αν ερευνώνται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας, καθώς οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έχουν πάψει να ασκούν σχετικές διώξεις.

 

Πηγή: sportit.gr

Related posts

Ο Παναιτωλικός 3-0 τον Πλατανιά στην Κρήτη

Abola Team 2

Γιώργος Χατζησαρόγλου (μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, μέχρι τώρα Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου)

Τάσος Ζαφειρίου

Football League: Δύσκολα η Καλλιθέα επί του Αιγάλεω – «Γεμάτο» ματς στον Ασπρόπυργο

Γιώργος Ανανίδας