free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταθερότητα & αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Οδηγήτριας

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Αρχηγός & υπεύθυνος Τύπου Παπαοικονόμου Βασίλης δήλωσε :

 

“Το πλάνο που έχουμε βάλει από την αρχή της χρόνιας υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο.  Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα (προπονητές & ποδοσφαιριστές).  Έχουν μια πολύ καλή χημεία μεταξύ τους  και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα και η σταθερότητα που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Δουλεύουν όλοι πολύ σκληρά για την επόμενη ημέρα και ο στόχος είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. 

Για το παιχνίδι με τον Καραβά, η ομάδας μας κατέβηκε χωρίς μεγάλο βαθμολογικό άγχος. Το παιχνίδι με τον Καραβά αποτελεί παρελθόν και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα.
Ολοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και στην διάθεση του Coach Αντώνη Δημήτριου με εξαίρεση τον Παναγιώτη Αυγέρη που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας από την επέμβαση που του έγινε στους χιαστούς.
Προχωράμε βήμα βήμα Διοίκηση, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές και είμαστε εδώ δυνατοί για υλοποιήσουμε το πλάνο μας μέχρι τέλους. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της Οδηγήτριας που για άλλη μια φορά, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια γέμισε το γήπεδο της Χαραύγης.”

 

Πηγή: ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ 1965-2015

 

Related posts

«Ανάσα» για Κορυδαλλό

Nάσος Φακίδης

Πτερνέας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην EΠΣ Πειραιά»

Αγόρασε Γολεγό ο Καραβάς

Kώστας Παλαιολόγος