free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Θα παλεύουμε το κάθε παιχνίδι»

 

Το στίγμα του για την προσπάθεια, που θα καταβάλλει ο Ορφέας Αιγάλεω στην συνέχεια του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός του συλλόγου Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

 

 

 Την διαρκή αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε ο Ορφέας Αιγάλεω στην αναμέτρηση με τους Λέοντες. Μπορεί η εντός έδρας ήττα με 0-1 να μην λέει την απόλυτη αλήθεια, ωστόσο, η γενικότερη φιλοσοφία, που επιδεικνύει πλέον το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, έρχεται να σηματοδδοτήσει το ξεκίνημα μίας νέας εποχής.  

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Πασχάλη Χλοψιούδη στο «Αbola.gr»:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μου προσέγγισαν την αναμέτρηση με τους Λέοντες. Απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους την φετινή σεζόν, οι ποδοσφαιριστές μου τα έδωσαν όλα, δημιούργησαν κι έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες και γενικότερα θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα . Χάσαμε μ’ ένα πέναλτι, το οποίο θεωρώ ότι ήταν αυστηρό» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού του Ορφέα Αιγάλεω, για να προσθέσει:

 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Ιεράπολη. Αναγνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις, ωστόσο, η νοοτροπία μας έχει αλλάξει εντελώς. Θα παλαύουμε για το καλύτερο σε κάθε ματς ξεχωριστά και κάτω από αυτό το πρίσμα θα αντιμετωπίσουμε και την αναμέτρηης με την Ιεράπολη. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να παλέψουμε για μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία».

 

 

 

 

 

Related posts

«Μισή» με Τόλμη Περιστερίου η Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος

Αγκαλιά με τον τίτλο τα Ταταύλα!

abola10

Τριπλή προσθήκη για Λαρισαϊκό!

Abola Newsroom