free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Tην άποψη ότι η ομάδα του θα μπορούσε άνετα να φύγει νικήτρια από την έδρα του ΑΟ Ιλίου εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θωμάς Κουτσουδάκης

 

 

 

 

Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γαλάτσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Ιλίου.  

Η ομάδα των βορείων προαστίων παρουσιάζοντας αρτετές αγωνιστικές αρετές έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος ομάδα του Α.Ο. Ιλίου και με βάση την συνολική της απόδοση, θα μπορούσε να αποδράσει ακόμη και με το ιδιαίτερα πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές της. 

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί στο σωματείο, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Θωμά Κουτσουδάκη στο «Αbola.gr»:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση, που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου μετά το πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο είχαμε βρεθεί να χάνουεμ με 2-0. Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, επιβάλαμε πλήρως τον ρυθμό μας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Ενώ εκτιμώ ότι δνε μας δόθηκε κι ένα ολοκάθαρο πέναλτι. Γενικότερα εκτιμώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί και το γεγονός ότι η συγκεριμένη εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στην έδρα μίας πολύ δυνατής κι οργανωμένης ομάδας, όπως είναι ο φετινός ΑΟ Ιλίου, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή , για να προσθέσει:

«Η συνολική μας εμφάνιση θεωρώ ότι θα μας οπλίσει με αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας . Προχωράμε, με την ίδια φιλοσοφία κι αγωνιστικό πνεύμα, αρχής γενομένης από την προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στην ΑΕ Γλυφάδας».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αγωνία για τον Γιάρα

Kώστας Παλαιολόγος

Μπεκατώρος (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Μπορούσαμε τη νίκη”(vid)

abola10

Ανακοίνωσε τον Θεόδωρο Βασιλάρη η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος