free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: “Φάνηκε η αξία του Χαραυγιακού”

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο τεχνικός του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης με αφορμή την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός του Χαραυγιακού αναφερόμενος σε αυτό το ματς αλλά και στους στόχους που έχει πλέον η ομάδα του επισήμανε: “Κάποιοι μετά το παιχνίδι με τον Ήφαιστο μας είχαν ξεγραμμένους. Αποδείξαμε όμως ότι τα πράγματα ήταν και είναι διαφορετικά και ότι ο Χαραυγιακός είναι μέσα σε όλους τους στόχους του. Σίγουρα αποτελεί μεγάλη διάκριση για τον σύλλογό μας η πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος που ζω και θα ζήσω αυτή την εμπειρία γιατί είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη Πετρούπολης μέτρησε πολύ το γεγονός ότι διαθέταμε έναν σπουδαίο τερματοφύλακα αλλά και πιο έμπειρους παίκτες στην εκτέλεση των πέναλτι. Σε αυτό το επίπεδο φάνηκε η μεγάλη διαφορά ενώ, η επιτυχία του Χαραυγιακού νομίζω ότι παίρνει μεγαλύτερη αξία αφού κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση”.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Αιγάλεω που… δαγκώνει

Βασίλης Θεόκλητος

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ABOLA.GR ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ-Από την 1η Σεπτεμβρίου βγαίνει στον αέρα η εκπομπή του abola.gr για το αθηναϊκό-πειραϊκό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο-Σύντομα βγαίνει στον αέρα και το WEB TV του Abola.gr

Abola Team 3

Καθάρισε στο ντέρμπι ο Άρης Καλαμακίου (0-2)

Abola Team