free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Μπαμ» με Άλντι Ντόνι ο Πανιώνιος Καισαριανής

Στην ένταξη του 31χρονου μεσοεπιθετικού προχώρησε το συγκρότημα του Παναγιώτη Πρασσά

 

    

 

Ο Πανιώνιος Καισαριανής αποτελεί τον επόμενο σταθμό της πλούσιας ποδοσφαιρικής διαδρομής του Άλντι Ντόνι. 

Οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του πολυσύνθετου 31χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει να επιδείξει πολυετή θητεία στα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας κι αναμένεται να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή της νέας του ομάδας Παναγιώτη Πρασσά.

 

Το καινούριο απόκτημα του Πανιωνίου Καισαριανής έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν σε Μικρασιατικό, Αστέρα 2004, ενώ μέχρι πρότινος φιγούραρε με τα χρώματα του Αστέρα Ζωγράφου. Ξεχωρίζει τόσο για τις οργανωτικές του ικανότητες, όσο και για την εκτελεστική του ευχέρεια.

 

Χατζηλίας: «Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε»

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Πανιώνιος Καισαριανής επικρατώντας με 5-1 του Δάσους Χαϊδαρίου. Ένα τρίποντο, που του επέτρεψε να παραμείνει σχετικά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του τρίτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Ο Πρόεδρος Νίκος Χατζηλίας με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»  έδωσε το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

 

«Επιστρέψαμε στις νίκες επί του Αετού Καλλιθέας, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι διαθέτει την ποιότητα και το ρόστερ να προσβλέπει σε υψηλές βλέψεις. Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε όσο μπορούμε και με τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την κατάληψη μίας θέσης που οδηγεί στην άνοδο στην Β’ Κατηγορία. Προχωράμε βήμα – βήμα».

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

Related posts

Τόλμη-Γαλαξίας 2-2

Abola Team 3

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

abola10

Στον ΠΟΨ οι Ξυδόπουλος και Πατέλης

Kώστας Παλαιολόγος