free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Να εδραιωθεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου στη συνείδηση όλων!»

Το όραμά του για τα επόμενα χρόνια εξωτερίκευσε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

Την πρόθεσή του να θέσει από τώρα τις υγιείς βάσεις, ώστε μελλοντικά ο Αστέρας Χαϊδαρίου να εδραιωθεί στη συνείδηση των ανθρώπων που ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της Αθήνας, εξέφρασε ο Βασίλης Τσιάκαλος.

 

Ο επιτυχημένος προπονητής, μιλώντας στο «Αbola.gr», εξέφρασε την σφοιδρή του επιθυμία να οδηγήσει τον Αστέρα Χαϊδαρίου στις ανώτερες κατηγορίες της ΕΠΣΑ:  

«Δουλεύουμε πολύ μεθοδικά και χτίζουμε από τώρα τις υγειείς βάσεις πάνω στις οποίες θα οικοδομηθεί το οικοδόμημα των επόμενων χρόνων. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φτάσουμε τον Αστέρα πολύ ψηλά! Για την ακρίβεια να τον εδραιώσουμε τον στην συνείδηση των ανθρώπων του ασχολούνται με τα δρώμενα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου» ήταν η ξεκάθαρη άποψη του τεχνικού καθοδηγητή του συλλόγου, για να προσθέσει αναφερόμενος καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι:

 «Παρά τις πολλές αποχωρήσεις σημαντικών μας στελεχών, που προκύπτουν συνεχώς, η ομάδα μας παρουσιάζει μία αξιοθαύμαστη αγωνιστική σταθερότητα , αναδεικνύοντα ςπτυχές του ταλέντου των πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών, που κοσμούν το τωρινό μας ρόστερ. Εμείς πάνω σε αυτή την φιλοσοφία θα στηριχθούμε, αναδεικνύοντας συνεχώς παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες μας».

 

Παρελθόν ο Ράπτης

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του πρώτου του φετινού του σκόρερ Γιώργου Ράπτη θα στερηθεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου στο υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος.

Λόγοι επαγγελματικής φύσης εξώθησαν τον ικανό στράικερ στην δύσκολη απόφαση να σταματήσει τις προπονήσεις της ομάδα, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην εμπροσθοφυλακή της φιλόδοξης ομάδας των δυτικών προαστίων.

 

 

Related posts

Δάφνη Αθηνών-Δάσος Χαϊδαρίου 1-4

Abola Team 3

Πρόσθεσαν ποιότητα με Θεοδωρή οι Λύκοι Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή πίτας του Παγκρατίου (φώτο και βίντεο)

abola10