free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Την ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες επεσήμανε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

Σε οδυνητή εντός έδρας ήττα από τον Παράδεισο με 1-0 υποχρεώθηκαν τα Ιλίσια 2004 σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το συγκρότημα των Ιλισίων για ένα ακόμη παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων, δείχνοντας ότι έχει χάσει τον ρυθμό του

Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος μιλώντας στο «Αbola.gr», στάθηκε στην ανάγκη για άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το επόμενο καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ειρήνη Πετρούπολης, ώστε η ομάδα να διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες της για άνοδο στην Α’ Κατηγορία:

«Η αλήθεια είναι ότι το τελευτάιο διάστημα διανύουμε μία αγωνιστική κάμψη, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις πολλές και σημαντικές ελλείψεις βασικών μας στελεχών. Αυτό, που προέχει τώρα είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ενόψει του επόμενου εκτός έδρας αγώνα που μας περιμένει απέναντι στην Ειρήνη Πετρούπολης, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Στην συνέχεια ακολουθούν τρία ματς – φωτιά με Λυκόβρυση, Αθηναϊδα και ΓΣ Καισαριανής, όπου θα τα παίξουμε όλα για όλα».

 

Μαζικές επιστροφές

 

Με ενισχυμένη σύνθεση θα παραταχθούν τα Ιλίσια 2004 απέναντι στην Ειρήνη Πετρούπολης. Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος θα ποντάρει εκ νέου στις πολύτιμες υπηρεσίες των Δήμου Αγγελίνα, Χρήστου Σώκλα και Βασίλη Μάχα, οι οποίοι ξεπέρασαν τους σοβαρούς τους τραυματισμούς, «φωνάζοντας» ετοιμοπόλεμοι.

Την ίδια στιγμή, αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με την Ειρήνη Πετρούπολης, κάνει ο Σπύρος Καραμπιτιάνης. Ο 22χρονος παίκτης προέρχεται από θλάση στον τετρακέφαλο και ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γαλανόπουλος:”Στόχος το πρωτάθλημα στο Χαλάνδρι!”!

abola10

Ιωάννου: «Με σοβαρότητα κόντρα στην Αγία Ελεούσα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Πρέπει να ενισχυθούμε»