free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Στους Νέους της ΕΠΣΑ Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Αιγάλεω 2-2

Σε ένα εκπληκτικό ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο με φινάλε θρίλερ, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Αιγάλεω ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 για το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16′ με 0-1 μεγκολ του Κρανιδιώτη.Στο δεύτερο η ομάδα του Φάνη Χασάπη μπήκε πολύ δυνατά και ισοφάρισε στο 47′ με τον Στεφανή. Μάλιστα, στο 78′ έφτασε στην ολική ανατροπή, με τον Λαουτάρη Α. να κάνει το 2-1. Ωστόσο, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Σάμαρη να κάνει το τελικό 2-2.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΎΡΩΝ: Μανουσόπουλος Φ., Μανουσόπουλος Β., Μπρέγκου (51′ Παππάς), Βαρβαρίγος Στάθης, Μαρσώνης (41′ Καλαμίδας), Αποστολόπουλος,Πάσχος, Λαουτάρης Α, Μετχότζα, Λαουτάρης Α. (41′ Στεφανής).

ΑΙΓΆΛΕΩ: Καμπόσος, Τσιάκας, Γκούρι, Βιτουλαδίτης (68′ Σάμαρης), Μαϊμάνης, Μαρτίνος, Κρανιδιώτης, Πυθαρούλιας (51′ Τάγης), Ξιφαράς, Πουρσανίδης (37′ Στουρνάρας), Κοντοχρήστος (63′ Ντράζο).

Related posts

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις αναβαθμισμένες Ακαδημίες του Ολυμπιακού Λαυρίου!

Ρένος Γιαμπουράς

Γιατί να επιλέξω την Σχολή Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας της Α.Ε Ελευθερούπολης?

Ρένος Γιαμπουράς

Πραγματοποιήθηκαν οι αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στο πρώτο group της Ακαδημίας μας σε συνεργασία με το paronclub.

Ρένος Γιαμπουράς