free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Α.Ο. Κυανούς Αστέρας Βάρης: Με όραμα και σχέδιο!

«Τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Κυανού Αστήρ Βάρης, έχουν αλλάξει εποχή και από 70 παιδιά που ήταν, έχουν φθάσει αισίως τα 230 που πλαισιώνουν τις ομάδες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες είναι σε υψηλό επίπεδο».

Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έδωσε ο πρόεδρος αλλά και επικεφαλής των Ακαδημιών του Α.Ο. Κυανού Αστήρ Βάρης, Δημήτρης Πάπιος, και ασφαλώς πηγάζει μέσα από την οργανωμένη και με όραμα δουλειά που επιτελείται τα τελευταία χρόνια.

«Είτε η ομάδα παίζει Γ’ Εθνική, είτε Α’ ΕΠΣΑΝΑ εγώ θα είμαι δίπλα. Ο σύλλογός στοχεύει στο να επενδύσει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, και να αναδείξει τα δικά του παιδιά».

Ορισμένοι, στην αρχή της φετινής σεζόν, δεν τον πίστεψαν, τώρα όμως, που βλέπουν ό,τι το πλάνο δεν έμεινε μόνο στα χαρτιά, αλλά εφαρμόζεται πλήρως τον παραδέχονται και τον αποθεώνουν! Ο λόγος γίνεται για τον πρόεδρο του Α.Ο. Κυανού Αστήρ Βάρης Δημήτρη Πάπιο.

Τεχνικό τιμ Ακαδημίας

Γενικός Υπεύθυνος Πάπιος Δημήτρης

Έφορος Ακαδημιών Κυριαζόπουλος Στέφανος
Προπονητής Νέων (1999-2001) Δεληγιάννης Κώστας
Προπονητής Παίδων (2002-2003) Στάθης Χρήστος
Προπονητής Παμπαίδων (2004-2005) Τουλγέρογλου Στέλιος
Προπονητής Τζούνιορ (2006-2007) Τουλγέρογλου Στέλιος (βοηθός: Μερκούρη Αιμιλιανός)
Προπονητής Προτζούνιορ (2008-2009) Κατσάβριας Βαγγέλης (βοοηθός: Μαυροθαλασσίτης Μάριος)
Προπονητής Αστεράκια (2010-2011) Μπεκιάρης Βαγγέλης
Προπονητής Τερματοφυλάκων Επόγλου Κώστας

 

Στέλιος Τουλγέρογλου: Πρώτα παιδαγωγός, ύστερα προπονητής «μέντορας»!

Αναμφίβολα σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, τα πάντα ξεκινούν από την δημιουργία, την οργάνωση και την λειτουργία των Ακαδημιών, στις οποίες τα παιδιά μαθαίνουν αφ ενός τα μυστικά της μπάλας, πλάθονται σαν ποδοσφαιρικοί αλλά και ανθρώπινοι χαρακτήρες και αναδεικνύονται στην συνέχεια σαν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής εφόσον εκείνα το επιδιώξουν.
 

Από τις Ακαδημίες που λειτουργούν στην Ανατολική Αττική, εκείνη που διακρίνεται για την λειτουργία της και την ανάδειξη πολλών ταλέντων στον ευρύτερο χώρο είναι εκείνη του Α.Ο. Κυανού Αστήρ Βάρης. Για την Ακαδημία, λοιπόν, οι ιδανικότεροι για να μιλήσουν και να αναφερθούν στην λειτουργία της, είναι οι ίδιοι οι προπονητές της ομάδας.

Εν αρχή ο λόγος, στον προπονητή των πιο “κρίσιμων” ηλικιών σε μία ακαδημία ποδοσφαίρου, των junior και παμπαίδων, στον κ. Τουλγέρογλου Στέλιο (ΦΩΤΟ). Άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από το ήθος του σαν άνθρωπος , την δουλειά του και τον επαγγελματισμό του, αλλά και την συνέπεια του σε αυτό που κάνει.

Ο κ. Τουλγέρογλου άνοιξε την καρδιά του και μιλώντας με ειλικρίνεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις , αναλύοντας την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες του Αστέρα Βάρης και το μέλλον που… διαγράφεται λαμπρό.

Ένας προπονητής σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες πρέπει να είναι και παιδαγωγός. Αυτό ακριβώς είναι ο κ. Τουλγέρογλου Στέλιος.

Αναλυτικά η συνέντευξη με τον κ. Στέλιο Τουλγέρογλου:

Τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστή την Ακαδημία του Αστέρα Βάρης;

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, το ανακαινισμένο γήπεδο, το προπονητικό τιμ που δουλεύουν με συγκεκριμένη φιλοσοφία.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Παρελθόν για το Κρυονέρι ο Νίκος Κόκκινος

Abola Newsroom

Από την ΑΠΕΛ στην Σούπερ Λίγκα και την Κέρκυρα ο Τσιριγώτης!

Ρένος Γιαμπουράς

Στον Ολυμπιακό Λαυρίου ο Πρίφτης!

Ρένος Γιαμπουράς