free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες…»

Στον βαθμό δυσκολίας του επερχόμενου αγώνα με τον γειτονικό Άρη Χολαργού αναφέρθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

  

 

 

 

  

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ συνεχισε ακάθεκτος ο Απόλλων Χαλανδρίου με τον εκτός έδρας θρίαμβο του επί του Νεοπεντελικού με 5-1. Μία ευρεία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε με εκπληκτική απόδοση, με τους παίκτες να αναδεικνύουν σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια ψήγματα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή Χρήστο Βλάχο και τους στενούς του συνεργάτες.

 

Μα πάνω απ’ όλα μία επιτυχία, η οποία εδραίωσε το σωματείο των βορείων προαστίων στην δεύτερη θέση του ομίλου με 36 πόντους

 

Ο τεχνικός Χρήστος Βλάχος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» στάθηκε στο εξαιρετικό πρόσωπο, που παρουσίασαν οι παίκτες του κόντρα στον Νεοπεντελικό, ενώ παράλληλα εστίασε στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το επόμενο εντός έδρας ματς κόντρα στον σκληροτράχηλο Άρη Χολαργού, εφιστώντας αυξημένη προσοχή:

 

«Παρουσιάσαμε πολύ καλά δείγματα γραφής απέναντι στον Νεοπεντελικό. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε τέσσερα γρήγορα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και αυτό το στοιχείο συνέβαλε τα μέγιστα στο να φθάσουμε σε αυτή την ευρεία νίκη. Η προσοχή μας τώρα όμως επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού. Πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες. Ο αντίπαλός μας παρουσιάζεται ανεβασμένος και γενικότερα εκτιμώ ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε με προσοχή και προσήλωση να το ευχαριστηθούμε και να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε».

 

Νοκ άουτ Παπουτσής και Σταμάτης

 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Δημήτρη Παπουτσή και Φώντα Σταμάτη θα στερηθεί ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαναδρίου Χρήστος Βλάχος στην προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού. Ο μεν Παπουτσής υποφέρει από ράγισμα στον αστράγαλο, το οποίο δεν θα του επιτρέψει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας του, ενώ ο Σταμάτης έχει υποστεί διάταση στην γάμπα.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

Related posts

Κεραμεικός-Απόλλων Χαλανδρίου 1-4

Abola Team 3

O Μικρασιατικός τον σκόρπισε στους … έξι ανέμους

Abola Team

Καπράλος: «Δημιουργούμε ομάδα με όραμα»