free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Σαρωτικός και στο Κύπελλο ο Αήττητος

Μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του πραγματοποίησε ο Αήττητος, επικρατώντας 0-4 του Παλληνιακού μέσα στην Παλλήνη και ουσιαστικά πανηγυρίζει ήδη την πρόκριση του στον τελικό, αφού η ρεβάνς στα Σπάτα αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, είχε εξαιρετική απόδοση, ήταν απόλυτα διαβασμένη και χτύπησε τον αντίπαλο εκεί που πονούσε, με αποτέλεσμα να καθαρίσει την πρόκριση από τώρα. Ο Παλληνιακός από την πλευρά του, παρ’ ότι το πάλεψε με κάποια ξεσπάσματα, ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα, με τον Αήττητο να ελέγχει απόλυτα απόλυτα την κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου.

Αυτή η εικόνα που έβγαλαν τα Σπάτα, φυσικά πιστώνεται πρώτα απ’ όλα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στον προπονητή Πάρη Κωνσταντακόπουλο, που κάνοντας για ακόμα μια φορά σωστή διαχείριση και rotation -πέντε έξι παικτών- σε ημιτελικό Κυπέλλου κατάφερε να οδηγήσει τα Σπάτα στην μεγάλη επικράτηση. Και όλα αυτά έχοντας απέναντι του μια ομάδα όπως είναι η Παλλήνη ισχυρή, που μπορεί σήμερα να μην βρέθηκε σε καλή μέρα, αλλά είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη.

Στο πρώτο ημίχρονο που ο Αήττητος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία στο 15′ με τον Λύγκο, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ! Ο ικανός επιθετικός πήρε το… αίμα του πίσω στο 25′, αφού ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και έκανε το 0-1. Το πέναλτι το είχε κερδίσει ο Κοσμάς για ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Η Παλλήνη έβγαλε αντίδραση και είχε δύο καλές στιγμές με τον Κοβάνη (το έπιασε ο Κονόμι) και με τον Κούση. Στην επανάληψη ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας ρίσκαρε, ο Παλληνιακός ανέβασε τις γραμμές του πιο ψηλά, αλλά ο Αήττητος ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, έκανε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι και μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που έφτιαξε, φτάνοντας στο εντυπωσιακό σκορ.

Τα Σπάτα πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 60′ με ωραίο κοντινό πλασέ του Σκούμα, ενώ ο Παλληνιακός -που είχε προβλήματα στην ανασταλτική του λειτουργία συνολικά- απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Κυριόπουλο κι άλλη μια με τον Μαργιέτη, χωρίς όμως ουσία. Στο 70′ ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος αντικατέστησε τον Κοσμά με τον Γκούμα και ο δεύτερος ήταν εκείνος που σημείωσε άλλα δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4. Το τρίτο γκολ ήλθε από τον ταλαντούχο Γκούμα στο 75′ με αριστερό σουτ, ενώ παρομοιότυπο ήταν και το τέταρτο, που σημειώθηκε στο 90′ για το τελικό 0-4. Ο Αήττητος ουσιαστικά από σήμερα κι όλας είναι στον τελικό, αφού η ρεβάνς στα Σπάτα -που θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου- αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Δεν υστέρησε κανείς από τον Αήττητο Σπάτων, με τους παίκτες του Πάρη Κωνσταντακόπουλου να κάνουν τέλειο παιχνίδι ανασταλτικά, να έχουν συγκέντρωση και ηρεμία στην μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση βγήκαν αυτοματισμοί προϊόν δουλειάς και ποιότητας. Χαρούμενος ο τεχνικός του Αήττητου Πάρης Κωνσταντακόπουλος, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, βγάλανε πάθος, διάθεση και δείξαμε πως θέλουμε να πάνω στον τελικό. Πρέπει να έχουμε όμως την ανάλογη συγκέντρωση και στην ρεβάνς, καθώς η Παλλήνη είναι μια καλή ομάδα και ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα θα παλέψει για το καλύτερο. Εμείς σκεφτόμαστε πλέον το ματς πρωταθλήματος με την Λαυρεωτική που είναι επίσης σημαντικό». Από την πλευρά του ο προπονητής του Παλληνιακού Παναγιώτης Χριστοφιλέας είπε: «Συγχαρητήρια στον Αήττητο για τη νίκη και την προσπάθεια που έκανε. Εμείς ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας γιατί δεν μπορέσαμε να σταθούμε όπως θα θέλαμε»

Διαιτητές: Μαλαμάς, Πολυχρονιάδης, Γκόντα

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Χαρίσης, Βλάχος, Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Κούνας (77′ Μαργιέτης), Καστής (65′ Βυργιώτης), Κούσης, Κοβάνης, Κυριόπουλος (77′ Μαυράκης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κονόμι, Λαζάρου, Λαλαούνης, Βιδάλης, Μωυσιάδης (75′ Σκαφίδας), Τσέπας, Αλεξίου, Σκούμας, Σέλβια (85′ Αλιμπάς), Κοσμάς (70′ Γκούμας), Λύγκος.

 

Related posts

Άλμα από την Μαρκό στην Ελβετική Λωζάνη ο 19χρονος Στέφανος Ρεγκάκος

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (29 & 30/4) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Η ΕΠΣΑΝΑ για την εκδίκαση της αγωγής της πρώην υπαλλήλου

Abola Team 2