free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Συνεχίζουμε με δικά μας παιδιά»

 

Στην σπουδαιότητα του εγχειρήματος ανάδειξης ταλαντούχων παικτών αναφέρθηκε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Σωτήρης Θεοδώρου. 

 

 

Ομάδα με δικά του παιδιά με όραμα ένα ακόμη πιο ευοίωνο μέλλον, αποσκοπεί να δημιουργήσει το Δάσος Χαϊδαρίου.

Ο τεχνικός Σωτήρης Θεοδώρου  μιλώντας στο «Αbola.gr» εστίασε στην σπουδαιότητα του εγχειρήματος ανάδειξης ταλαντούχων παικτών:

 «Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την προσπάθεια ανάδειξης ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις υποδομές μας και ειδικότερα παικτών, που συγκροτούν την εφηβική μας ομάδα. Ποδοσφαιρστών, οι οποίοι είναι ηλικίας 15 ετών και διψούν για διάκριση και επιτυχίες» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Δάσους Χαϊδαρίου, για να προσθέσει αναφερόμενος στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο Καισαριανής:

«Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Καισαριναής μέχρι το 83’ χάναμε 1-2 και μάλιστα εμείς ήμασταν η ομάδα που δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες για την ισοφάριση στο 82’ μάλιστα χάσαμε απίστευτη ευκαιρία και στην αντεπίθεση δεχθήκαμε το τρίτο τέρμα. Μετά, όπως ήταν λογικό, καταρρεύσαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Η προσοχή μας στρέφεται στην αναμέτρηση με την Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης, όπου πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

 

Προωθήθηκαν τρεις ακόμη πιτσιρικάδες

 

Την διαδικασία ανάδειξης νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τα πλούσια τμήματα υποδομής τους συνεχίζουν ακάθεκτοι στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Το γεγονός ότι οι «πρασινοκίτρινοι» ουσιαστικά έχπουν μείνει εκτός στόχων στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ ωθεί τους ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου στην απόφαση να δώσουν την δυνατότητα σε αρκετά δικά τους παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων πρωταθλήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο πήραν προαγωγή στην πρώτη ομάδα τρεις ταλαντούχοι παίκτες που προέρχονται από την εφηβική ομάδα, ωστόσο ακόμη δεν έχουν κλείσει τα 16 τους χρόνια χρόνια (σ.σ. όλοι τους γεννημένοι το 2001).  

Ο λόγος για τον επιθετικό Γιώργο Λάλη και τους αμυντικούς Αλέξανδρο Μιχάλη, Παναγιώτη Ξυλάγκουρα, οι οποίοι ήδη έχουν ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων του Σωτήρη Θεοδώρου

 

 

 

Related posts

Ενίσχυση προοπτικής με Γιαννόπουλο η Λυκόβρυση

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε το διπλό με «ψυχή» ο Ιπποκράτης!

Abola Newsroom

Ντέτσικας: «Οι παίκτες μου είχαν υπερβολικό άγχος»

Kώστας Παλαιολόγος