free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη!»

Επαγρύπνηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας συνιστά ο προπονητής της πρωτοπόρου Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας.

 

Την ξέφρενη κούρσα της προς την άνοδό της στην Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αθηναϊδα με την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη της με 1-0 σε βάρος του Γ.Σ. Καισαριανής.

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στην νεοφώτιστη και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης να εδραιωθεί σητν κορυφή του ανταγωνιστικού πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ και παράλληλα να πιστέψει ακόμη περισσότερο στην εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της ανόδου.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών των δύο τελευταίων σεζόν Θανάσης Ζαμπούρας  άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr» εστιάζοντας στην ανάγκη οι παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, ώστε να υλοποιηθεί ο αντικειμενικός στόχος της ανόδου

«Πήραμε μία πολύ δύσκολη όσο και ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Γ.Σ. Καισαριανής, η οποία μας επέτρεψε να διατηρήσουμε την διαφορά μας από Νέα Ιωνία και Άγιο Δημήτριο. Δείξαμε χαρακτήρα σ’ ένα ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι σ’ ένα πολύ αξιόμαχο αντίπαλο. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην αναμέτρηση με την Χρυσούπολη, όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, ώστε αν εξαργυρώσουμε την σπουδαία εκτός ε΄δρας νίκη μας επί του Γ.Σ. Καισαριανής» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα, για να προσθέσει:

 «Ο προσεχής μας αντίπαλος είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία δίνει τη δική της μάχη για την εξασφάλιση της παραμονή της. Γενικότερα, έχουε πάει αρκετά καλά στην έδρα μας κι εφόσον συνεχίσουμε να την εκμεταλλευόμαστε, θα αυξήσουμε σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητές μας για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Γενικότερα, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα χρειαστεί να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι. Καλούμαστε στην συνέχεια του «μαραθωνίου» να αντιμετωπίσουμε πολλές ομάδες, που στοχεύουν είτε στην παραμονή τους, είτε στην άνοδό τους και θα πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ύψος των προσδοκιών. Η διαφορά από τους διώκτες μας θα κρατηθεί μόνο εφόοσν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και η απόδοσή μας είναι η επιθυμητή».

 

Related posts

Ο Τζαβάρας στην τεχνική ηγεσία της Ειρήνης Πετρούπολης

Abola Team 3

Ανανέωσε και ο Δημήτρης Γκόντζος με τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

Ευχαριστίες από το Σύνδεσμο Προπονητών Αθήνας

abola10