free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μονόδρομος η νίκη με Αλσούπολη»

 

Το σύνθημα για επιστροφή στις επιτυχίες έδωσε ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

Την άμεση επιστροφή στις επιτυχίες θα ψάξει ο Αστέρας Ζωγράφου απέναντι στην Αλσούπολη. 

Η δημοφιλής ομάδα, η οποία προέρχεται από την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 4-0 από τον Ολυμπιακό Λιοσίων δείχνει διατεθειμένη να μην χάσει άλλο έδαφος, ώστε να διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες της για άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Πέτρου Σομπότοβιτς στο «Αbola.gr»:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων στην αναμέτρηση με την Αλσούπολη. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό μομέντιουμ, όπως αποδεικνύει το 0-0 που απέσπασε από το πρωτοπόρο Παλαιό Φάληρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει:

«Μετά την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, είναι ευκαιρία να αντιδράσουμε σωστά και να αποδείξουμε ότι έχουμε τα φόντα να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την άνοδό μας στην Α’ Κατηγορία. Για εμάς η νίκη κόντρα στην Αλσούπολη αποτελεί μονόδρομο και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, ώστε να τα καταφέρουμε».

 

Χωρίς Μαρκεζίνη και Μπεθάνη

Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Πέτρου Μαρκεζίνη και Σωτήρη Μπεθάνη θα στερηθεί ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράοφυ Πέτρος Σομπότοβιτς απέναντι στην Αλσούπολη. Ο πρώτος υποφέρει από πρόβλημα στην μέση, ενώ σ εό,τι αφορά τον Μπεθάνη, συνεχίζει τις θεραπείες στο γόνατό του.

Την ίδια στιγμή, εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιώργου Ανδριόπουλου, λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

 

  

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Έχουμε στόφα νικητή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέσσερις αποχωρήσεις στον Ιπποκράτη

Abola Team

Χαραλαμπίδης: «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος