free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στις 5.30 το απόγευμα η κοπή πίτας του Ρουφ

Στην εκδήλωση του συλλόγου που αφορά την κοπή της βασιλόπιτας έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων του ιστορικού Ρουφ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 10/2 στις 5.30 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ του Ρουφ. Αναμένεται να σημειωθεί μεγάλη κοσμοσυρροή δεδομένου ότι η πρώτη ομάδα πηγαίνει τρένο στο πρωτάθλημα με τέσσερις σερί νίκες και διατηρώντας το αήττητο επί 14 αγωνιστικές και ο ενθουσιασμός στις τάξεις της είναι μεγάλος. Θα παραστούν τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους από όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου με επικεφαλής τον υπεύθυνο των τμημάτων και οι προπονητές όλων των τμημάτων του συλλόγου. Φυσικά θα παραστεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με επικεφαλής τον άξιο πρόεδρο του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη.

Στο μεταξύ, παραμιλάνε στις τάξεις του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και ειδικότερα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ με τα επιτεύγματα του Ρουφ. Η “Αούστρια” μετά και την επιτυχία της στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παπάγο μετράει τέσσερις σερί νίκες ενώ, διατηρεί το αήττητο επί δεκατέσσερις σερί συνολικά αγωνιστικές. Τα πάντα για την φρενήρη πορεία του Ρουφ οφείλονται χωρίς υπερβολή στον άξιο και επιτυχημένο τεχνικό Δημήτρη Παπασπύρου αφού, με την παρουσία του η ομάδα μεταμορφώθηκε με θεαματικό τρόπο προς το καλύτερο. Κάτι το οποίο διαπιστώνεται από τα αποτελέσματα και από τα δρώμενα στον αγωνιστικό χώρο. Αναφερόμενος στην “τρελή” πορεία του Ρουφ ο πρωτομάστορας των επιτυχιών της ομάδας Δημήτρης Παπασπύρου τόνισε: “Είμαι σίγουρος ότι προκαλέσει αίσθηση με την πορεία της η ομάδα του Ρουφ σε όλο το φάσμα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Και αυτό θα πρέπει να συμβαίνει σε αν.άνάλογες περιστάσεις. Τα πάντα πάντως οφείλονται στους παίκτες του Ρουφ οι οποίοι έχουν καταφέρει να αναδείξουν το ταλέντο τους και το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και σε πολλές περιπτώσεις να ξεπεράσουν κατά πολύ τον εαυτό τους. Οι παίκτες μου συν τοις άλλους δείχνουν μεγάλη μαχητικότητα όπως συνέβη και στο ματς με τον Παπάγο. Με βάση την πορεία που έχουμε είμαι σίγουρος ότι θα δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιήσω και άλλα παιδιά στα επόμενα παιχνίδια”.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Κιούρκος: «Μαγική εικόνα το σκορ»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσαβαλιάς: «Πρέπει να ανταποκριθούμε»

Kώστας Παλαιολόγος