free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι!»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τους Αγίους Αναργύρους έδωσε ο τεχνικός της Αγίας Παρασκευής Μιχάλης Κάτσικας.

 

Την επιστροφή της στις επιτυχίες θα επιδιώξει η Αγία Παρασκευή στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τους Αγίους Αναργύρους.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από το Χαλάνδρι με 2-0 κι άπαντες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο τις προσεχείς αγωνιστικές.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Μιχάλη Κάτσικα στο «Αbola.gr»:

 «Πάμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στους Αγίους Αναργύρους. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλες αυτές τις ημέρες που μεσολάβησαν μετά την ήττα μας από το Χαλάνδρι κι εκτιμώ ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι , ώστε να ανταποκριθούμε το ύψος των περιστάσεων. Πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μία αρκετά δυνατή κι οργανωμένη ομάδα».

 

Απών ο Κωνσταντίνου, αμφίβολος ο Καρβούνης

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Γιάννη Κωνσταντίνου θα στερηθεί ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής Μιχάλης Κάτσικας στην αναμέτρηση με τους γίους Αναρτγύρους. Ο δυναμικός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμύ στο δάκτυλο του ποδιού του, που δεν του έχει επιτρέψει να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του, με άμεση συνέπειας να αρκεστεί σε πρόγραμμα αποθεραπείας. Την ίδια στιγμή εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Δημήτρη Καρβούνη. Ο έμπειρος φορ ταλαιπώρείται από ενοχλήσεις στον λαγωνοψωϊτη και από την πλευρά του επιδιώκει να εξαντλήσει τις πιθανότητες, που του αναλογούν, ώστε να φωνάξει ετοιμοπόλεμος.

 

 

 

 

 

Related posts

Το πόστο εκγύμνασης τερματοφυλάκων στον Κώστα Δαδίτσο στον Ιάσονα

Kώστας Παλαιολόγος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 3-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

Επιτυχημένη η εκδήλωση της κοπής της πίτας του ΓΣ Αγ. Αναργύρων

Abola Team 3