free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Θα τα δώσουμε όλα!»

Το στίγμα του για την καθοριστική αναμέτρηση με την Κοψαχείλα έδωσε ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

 

Αποφασισμένοι να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να απομακρυνθεί από την δεινή βαθμολογική θέση, στην οποία έχει περιέλθει, παρουσιάζονται όλοι στο Καλαμάκι.

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των νοτίων προαστίων έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του σαββατιάτικου γειτονικού ντέρμπι με την Κοψαχείλα και φέρονται διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κατακτηθεί το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στις τάξεις του σωματείου λίγες ώρες πριν την μάχη με την  Κοψαχείλα, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Μανωλά στο «Αbola.gr»:

 «Ξεκινάει για εμάς ένας κύκλος πολύ σημαντικών αγώνων, στους οποίους θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς,ώστε να φτάσουμε σε επιτυχίες. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με την Κοψαχείλα, όπου είμαστε διατεθειμένοι να τα δώσουμε όλα, ώστε να φτάσουμε στην νίκη, που θα μας ανοίξει διάπλατα την πόρτα της παραμονής. Καλό θα είναι για μία φορά να έχουμε την τύχη μαζί μας η οποία μας έχει γυρίσει την πλάτη και σε τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια μας έχει στερήσει πολύτιμους βαθμούς στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων που έχουμε δώσει».

 

Ντεμπουτο για τον Τζανετάκη

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Καλαμακίου θα έχει ο Μανώλης Τζανετάκης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων εξασφάλισαν την έκδοση δελτίου του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα, ο οποίος αυτομάτως έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του Νίκου Μανωλά. Παράλληλα, νέο πρόσωπο ενδέχεται να αποτελέσει ο Μάριος Γεροντάρης, που ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα, που τον ταλαιπωρούσε, ενώ εξέτισε και την ποινή που του είχε επιβληθεί.

Στον αντίποδα εκτός μάχης τέθηκαν τόσο ο Χρήστος Ταμπάκης, ο οποίος αναχώρησε εσπευσμένα με προορισμό την Αγγλία λόγω επαγγελμαιτκών του υποχρεώσεων, όσο και ο Άρης Γιάρας. Ο νεοαποκτηθείς φορ ακόμη δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του κι αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Σημαντική νίκη σε αντίξοες συνθήκες»

Kώστας Παλαιολόγος

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ 4-0: Γκολ και δηλώσεις

abola10

Ανανέωσαν Τάγκαλος και Σκόνδρας με τον Άγιο Δημήτριο