free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ηράκλειο με Λαγό 1-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Ηράκλειο, που πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά απέναντι στον ΓΣ Αργυρούπολης.

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου επικράτησε με τεράστια δυσκολία, όπως μαρτυρά το τελικό 1-0, αλλά και το χρονικό σημείο στο οποίο σημειώθηκε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Αφού γλίτωσαν στο 60′ από βέβαιη παραβίαση μετά από κεφαλιά του Γιαννίκου που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στο έδαφος, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο τρίποντο μόλις λίγα λεπτά πριν από το φινάλε. Ήταν το 86′ όταν ο Λαγός βρήκε… δίχτυα με κοντινό σουτ (1-0), για να αποδειχθεί σε ακόμη ένα ματς η «χρυσή» αλλαγή του προπονητή του! Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί πως οι άνθρωποι του ΓΣ Αργυρούπολης διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση του γκολ, υποστηρίζοντας πως ποδοσφαιριστής του Ηρακλείου παρεμπόδισε αντικανονικά τον τερματοφύλακα Χρηστίδη, στερώντας του τη δυνατότητα να επέμβει στο σουτ του Λαγού. Μάλιστα, συμπληρώνουν πως ο πρώτος βοηθός Χαλδαίος δεν έτρεξε προς τη σέντρα μετά την επίτευξη του τέρματος, με τον διαιτητή Καλανζή να εκτιμά προφανώς πως δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό. Κορυφαίος του γηπέδου ο Καριατλής.

Δεύτερος βοηθός ήταν ο Πατεράκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Γιαννίκος (70′ Λύκος), Φερεντίνος, Ψαρρής, Μουκίδης, Δήμας, Καριατλής, Παπάζογλου, Σαντριάς (51′ Λαγός), Καφετζής, Καραχάλιος (88′ Φίλος)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Χρηστίδης, Ακογλάνης, Ν. Παπαντωνάκης, Χιόνης, Γιαννίκος, Κωνσταντινίδης, Αγγελόπουλος (46′ Βασίλι), Βουβουδάκης (61′ Μυτάς), Γκρεβτσίδης (81′ Διαμαντόπουλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης. 

 

Related posts

Σε ματς με γκολ και θέαμα το Ηράκλειο 4-2 τον Μικρασιατικό

Abola Team 3

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Σπυριδάκης

Abola Team

Το Χαϊδάρι 3-0 τον Αγ. Θωμά

Abola Team 3