free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ντόρτια» η Δραπετσώνα στην Οδηγήτρια!

Με το εντυπωσιακό 4-0 η «Δράτσα» συνέτριψε την πρωτοπόρο Οδηγήτρια δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

 

Η μεγάλη έκπληξη της 20ής αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α’ Κταηγορία πραγματοοιήθηκε στην Δραπετσώνα! Εκεί, όπου η τοπική ομώνυμη ομάδα συνέτριψε την πρωτοπόρο Οδηγήτρια με το εκκωφαντικό 4-0, θυμίζοντας στιγμές του ένδοξου παρελθόντος της! Ένα αποτέλεσμ,α το οποίο δημιούργησε νέα δεομένα όσον αφορά το κυνήγι της κορυφής, αφού έδωσε τη δυνατότητα στον Καραβά να μειώσει στους δύο τους βαθμούς της διαφοράς (σ.σ. 46 έναντι 44) και πλέον η συνέχεια να προβλέπεται συγκλονιστική!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι από το ξεκίνημα, απέναντι σε μία «χλωμή» Οδηγήτρια και στο 10’ άνοιξαν το σκορ με τον Δούφα, για να δώσου διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία τους στο δεύτερο μέρος.

Με δύο τέρματα του Κορώνη (56’, 88’) κι ένα του Χαλίκια Ε. (83»0 η «Δράτσα» έφτασε με τρόπο επιβλητικό στο εντυπωσιακό 4-0.

Καλή η διαιτησία του Κουζούμη

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ:Μακρής, Χαλικιάς Π., Κουκούλας, Ακρίβος, Χίου, Κασιαβός Σ., Δούφας (75’ Χαλικιάς Ε.), Σαλίμπασα, Νίκας (80’ Καραμπετιάν), Σάντα, Κορώνης (89’ Τριανταφύλλου).

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζήπαπας, Μπουζάλη (77’ Κολιούσης), Πλάκας Α., Πλάκας Κ. (65’ Κωνσταντακόπουλος), Χατζάκης, Παπαθανασίου (60’ Κοττάκης), Δημόπουλος, Καλουδιώτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Α.Ε. Μοσχάτου : “Έκτακτη Γενική Συνέλευση”

Abola Newsroom

Έ«Χ»ασε έδαφος η Χαραυγή

Nάσος Φακίδης

Διπλή Προσθήκη Άπο Κυπρο Κορυδαλλού

Abola Team 2