free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τριάρα» κορυφής για το Κερατσίνι!

 

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησαν οι «ροσονέρι» επικρατώντας 0-3 του Φαληρικού στο «Π. Νικολαϊδης» κι εκμεταλλεύθηκαν την «γκέλα» του Αετού Κορυδαλλού, που έμεινε στο 1-1 κόντρα στhν Δόξα Πειραιά.

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κταηγορίας ΕΠΣ Πειραιά απολαμβάνει πλέον το Κερατσίνι!

Οι «ροσονέρι» πραγματοποιώντας εξαιρειτκή εμφάνιση, επιβλήθηκαν άνετα 0-3 του Φγαληρικού στο «Π. Νικολαίδης» κι εκμεταλλεύθηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο την εντός έδρας ισοπαλία του Αετού Κορυδαλλού με 1-1 κόντρα στην Δόξα Πειραιά. Μάλιστα, οι «ροσονέρι» θα μπορούσαν  να είχαν προηγηθεί  με πέναλτι που κέρδισε ο Σφυρογιαννάκης, αλλά  ο Κρασσάς πραγματοποιήσε εξαιρετική  απόκρουση στο πέναλτι  που εκτέλεσε ο Ψυχογιός στο 7.

Με το Κερατσίνι  να πιέζει η άμυνα  του Φαληρικού ξεκλείδωσε με πέναλτι που κέρδισε ο Γκιάτης στο 39’  και εκτέλεσε εύστοχα ο Ψυχογιός για το 19ο φετινό του γκολ.

Στην επανάληψη, το Κερατσίνι συνέχισε να πιέζει, ο Κρασσάς έκανε σωτήριες αποκρούσεις, ενώ ο Φαληρικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βάσσου. Στο 73, έγινε το 0-2 ,όταν ο Φούντας έβγαλε κάθετη για το Νταουτάι με τον Κρασσά  να αποκρούει και τον Ψυχογιό από κοντά να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Το  0-3 έγινε με τον Μαναριώτη που,στο 81, τελείωσε εξαιρετικά  την ασίστ που του προσέφερε ο Τουρνάς, o oποίος στο 87’ είχε και σουτ στο δοκάρι.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Κρασσάς, Καμπιτσόπουλος, Συράκος(74 Πενανάι), Ρούκας, Ζάσκας, Κουρούνης-Μαρμαρίδης, Χατζημελετιάδης, Λόης(78 Φράγκος), Βάσσος, Κλώνος

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης (82’ Καμμένος), Μπατής, Αγγελάκης, Φούντας Ψυχογιός, Γκιάτης (78 Μαναριώτης), Νταουτάι, Τουρνάς, Κιάφα (63 Διάκος).

 

 

 

 

Related posts

Σπουδαίο «διπλό» ο ΑΟ Κορυδαλλός

Kώστας Παλαιολόγος

Οριστική η μετακίνηση Νταουτάϊ και Κιάφα στο Κερατσίνι

Abola Team 3

Α.Ε. Θύελλας Α.Κ.: «Οι μπάλες φταίνε για τον κορονοϊό, τα δοκάρια τον μεταδίδουν…»

Γιώργος Ανανίδας