free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Άξιος συγχαρητηρίων για το κατόρθωμά του ο Μάκρας»

Το εγκώμιο του πρώτου σκόρερ του Α.Ο. Ιλίου και μεγάλου πρωταγωνιστή του εντυπωσιακού 4-7 επί του Άφοβου Σεπολίων, έπλεξε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Τζώτζης.

 

Το μεγαλύτερο σκορ της φετινής αγωνισιτκής περιόδου πέτυχε ο Ο Ιλίου επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-7 στην έδρα του Άφοβου Σεοπολίων.

Η νεοφώτιστη ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων ευτύχησε να διαθέτει σε σπουδαία ημέρα τον πρώτο της σκόρερ Λευτέρη Μάκρα, ο οποίος στο τελευταίο επτάλεπτο πήρε την ομάδα στις πλάτερς του και με τέσσερα τέρματα (!) την οδήγησε σε μία επική ανατροπή από το σε βάρος της 4-3, για να έρθει με τρόπο εμφατικό αυτό το 4-7.

Ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» στάθηκε στην σπουδαιότητα της εκτός έδρας επικράτησης της ομάδας του:

«Πήραμε μία νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη μετά τα τελευταία στραβοπάτήματα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος και το γήπεδο πολύ μικρών διαστάσεων. Τομέας, που διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο, ώστε να σημειωθούν τόσα πολλά γκολ» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Α.Ο. Ιλίου, για να προσθέσει αναφερόμενος στο απίστευτο επίτευγμα του πρώτου σκόρερ της ομάδας Λευτέρη Μάκρα:

 «Σίγουρα είναι κάτι το τρομερό, κάτι το απίστευτο για έναν ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει τέσσερα γκολ μέσα σε διάστημα επτά λεπτών! Είναι άξιος συγχαρητηρίων! Πρόκειται για τον πρώτο μας φετινό σκόρερ! Πρώτη φορά πετυχαίνει τέσσερα γκολ σ’ ένα παιχνίδι και να φανταστείς ότι μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε να επιδείξει κάτι το αξιόλογο από πλευράς απόδοσης. Είναι ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για την ομάδα μας κι αυτό αποδεικνύουν τα 15 γκολ, όπου έχει πετύχει και τον έχουν φέρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς.».

  

 

 

Related posts

«Έφυγε» από κοντά μας ο Γιώργος Καρπούζας

Kώστας Παλαιολόγος

Καραβίδας Αντώνης (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Η συνέχεια το ίδιο θετική”

abola10

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team