free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Φτάσαμε σε μία νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη»

Στις πτυχές της νίκης επί της Αλσούπολης αναφέρθηκε ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

Ευχαριστημένος από την πυγμή, αλλά και την αντίδραση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με την Αλσούπολη, παρουσιάζεται ο Πέτρος Σομπότοβιτς.

Ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου μιλώντας στο «Αbola.gr» επιβράβευσε την συολική εικόνα των παικτών του με αφορμή την επιστροφή στις νίκες μετά την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό Λιοσίων με 4-0:

«Επιστρέψαμε στον δρόμο των επιτυχιών απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα . Αντιδράσαμε σωστά και το ζητούμενο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου μπήκαν με θέληση να καθαρίσουν από νωρίς την αναμέτρηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα, όπου πετύχαμε και τα δύο γκολ» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει:

«Στο δεύτερο μέρος οπισθοχωρήσαμε κάπως, δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά γενικότερα δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και φτάσαμε σε μία νίκη, την οποία είχαμε ανάγκη. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην επόμενη δύσχκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στον ΠΟΨ. Μία ομάδα η οποία δίνει τη δική της μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, προέρχεται από αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και μάλιστα προέρχεται από μία πολή σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στο Παλαιό Φάληρο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και φυσικά οφείλουμε να φανούμε αρκετά συγκεντρωμένοι»

 

«Έχασε» τον Ευθυμίου

Με .. κουτσουρεμένη την επίθεσή του αναμένεται να παραταχθεί ο Αστέρας Ζωγράφου κόντρα στον ΠΟΨ.Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς εκτός του «λαβωμένου» Σωτήρη Μπεθάνη δεν θα υπολογίζει στο συγκεκριμένο ματς ούτε στις υπηρεσίες του Βασίλη Ευθυμίου, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Αλσούπολη.

 

 

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας»

Μανούσος: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Δείχνουμε χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος