free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Παμπαιανικός και Παλλαυρεωτικός

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Παμπαιανικός και Παλλαυρεωτικός, δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος που συναντήθηκαν φυσικά στο γήπεδο της Παιανίας, για την 21η αγωνιστική.

Τόσο οι γηπεδούχοι του Ηλία Τριανταφύλλου που παλεύουν για την παραμονή τους, όσο και οι Λαυριώτες του Νίκου Ζαγουρή που παλεύουν για την άνοδο είχαν τις ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παμπαιανικός με τον αέρα του γηπεδούχου έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν Παλλαυρεωτικό ο οποίος παρατάχθηκε με πολλές απουσίες. Οι Λαυριώτες που ισορρόπησαν μετά το 30′, εν τέλει, ήταν εκείνοι που βρήκαν το γκολ πρώτοι χάρη στην μεγάλη κλάση του Παπαδόπουλου, ο οποίος στο 42′ μπήκε στην περιοχή, πέρασε με τρομερή προσπάθεια τρεις αντιπάλου τους και με άπιαστο αριστερό σουτ έκανε το 0-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Παμπαιανικός ρίσκαρε αρκετά και απείλησε από στημένη φάση και προσπάθεια του Λαγού. Το ματς άνοιξε μετά το 60′ και ο Παλλαυρεωτικός βρήκε χώρους σε αντεπιθέσεις, απειλώντας στο 65′ με τον Παπαγεωργίου, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε λίγο άουτ! Η ισοφάριση από πλευράς Παμπαιανικού ήλθε στο 70′, όταν ο Γκόμπλιας σούταρε, ο Κάπα του είπε όχι, αλλά ο Τσιγάρας που πήρε το ριμπάουντ με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 1-1. Στο τελευταίο 20λεπτο είχαμε… θρίλερ, με την μπάλα πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να χάνουν από μια σπουδαία ευκαιρία για δεύτερο γκολ.

Πρώτος απείλησε ο Παμπαιανικός στο 78′, όταν ο Γκόμπλιας εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ, ο Παπασωτηρίου πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι! Στο 85′ ήταν σειρά του Παλλαυρεωτικού να αγγίξει το δεύτερο γκολ, με τους παίκτες του Νίκου Ζαγουρή να συνεργάζονται άψογα, τον Παπαδόπουλο να κάνει το παράλληλο γύρισμα από αριστερά, αλλά τον Δημητρόπουλο με το αριστερό να πλασάρει άουτ κι ενώ βρισκόταν φάτσα με τον Τσουνάκη. Μ’ αυτά και μ’ αυτά οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 που μάλλον είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Πολυχρονιάδης, Βουδούρης

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Τσουνάκης, Μπρέγιαννης (73′ Λάβδας), Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λαγός, Δούβος, Δημήτρουλας (46′ Παρθένης), Τσιγάρας, Μυρτάι (66′ Αντωνόπουλος).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Καυκιάς, Νικολαΐδης, Φετολάρι, Σουλιώτης, Πάνου, Ζουμάς, Θεοφανίδης (73′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Αδάμης (80′ Δημητρόπουλος).

 

Related posts

Η σημερινή (27/11) δράση στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου-Κρυονέρι 0-3

Abola Team 3

Πήρε και Μαραγκό ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Abola Team 3