free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα»

Το σύνθημα για ανάλογη σοβαρότητα στην συνέχεια έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου με αφορμή το εκπληκτικό «15Χ15».

 

 

Την ξέφρενη κι απόλυτη κούρσα της προς την εξασφάλιση της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κηπούπολη με το εντυπωσιακό 7-0 απέναντι στα Πράσινα Πουλιά.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να πανηγυρίσει την 15η συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις και να συνεχίζει ακάθεκτη τον μοναδικό αλλά και το τόσο … ευχάριστο και κολακευτικό για την ίδια δρόμο προς την διεύρυνση του αξιομνημόνευτου ρεκόρ

Ο αρχιτέκτονας της ξέφρενης πορείας της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου μιλώντας στο «Αbola.gr»  αναφέρθηκε στο εκπληκτικό αυτό σερί, το οποίο έχεδι φέρει την ομάδα του ένα βήμα από την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στην Β’ Κατηγορία:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος απότην διάθεση, αλλά και την συνολικά καλή εικόνα, που έβγαλαν οι παίκτες μου απέναντι στα Πράσινα Πουλιά. Παρά το γεγονός ότι από πολύ νωρίς είχαμε φτάσει τον δείτη του σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα, οι ποδοσφαιριστές μου συνέχισαν να επιδεικνύουν τον ίδιο ζήλο για προσφορά, βγάζοντας πολύ όμορφες συνεργασίες. Πετύχαμε ορισμένα πολύ όμορφα γκολ, αναδεικνύοντας την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Μάλιστα, διαπιστώνω ότι παρά την χαμηλή δημοτικότητα της κατηγορίας μας, αρκετοί άνθρωποι που σχετίζονται με τα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, ήδη κουβεντιάζουν πολλά για το επίτευγμά μας» ήταν το αρχικό σχόλιο το Δημήτρη Φιλίππου, για να προσθέσει:

«Αυτό που προέχει πλέον, είναι να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα κίνητρα και το σημαντικότερο να διευρύνουμε όσο περισσότερο γίνεται το νικηφόρο μας σερί. Με την ίδια σοβαρότητα και σύνεση να παλεύουμε για το καλύτερο μέχρι τέλους, ώστε να μην αμφισβητήσιε κανείς την υπεροχή μας».

 

 

 

Related posts

Ο Αλέξανδρος Λάππας Tεχνικός Διευθυντής στον Άτλα Κυψέλης

Abola Team 2

Κεραυνός Πετρούπολης-Άτλας Κυψέλης 0-2

Abola Team 3

Ισόπαλο το ντέρμπι στην «Αλεπότρυπα»

Nάσος Φακίδης