free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Σεβαστήκαμε περισσότερο τον αντίπαλό μας»

Στην άσχημη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου απέδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαίτζίδης τα αίτια της ήττας.

 

 

 

Την ήττα με 2-1 από τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο και ισχυρό φέτος Αστέρα Ζωγράφου γνώρισε η Αλσούπολη, διακόπτωντας το σερί των προηγούμενων επιτυχημένων της αποτελεσμάτων στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων, απέδωσε εξαιρετικά μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε το μοναδικό του γκολ, ενώ δημιούργησε κι έχασε ορισμένες μερικές ακόμη ευκαιρίες να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο δεν κατάφερε τελικά.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης μιλώντας στο «Αbola.gr» εξέφρασε τα παράπονά του από την άσχημη εικόνα του πρώτου μέρους:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπηκαμε … ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Διάστημα στο οποίο επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πετύχει δύο γκολ και να δημιουργήσει ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα. Σεβαστήκαμε περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε τον αντίπαλό μας, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και προσβλέπει στην άνοδο» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Αλσούπολης, για να προσθέσει:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Ήμασταν η ομάδα που είχε την καθολική υπεροχή, πιέσαμε τον αντίπαλο, καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ, αλλά τελικά δεν πήραμε κάτι άλλο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Συνεχίζουμε τηνπροσπάθειά μας».

 

Η επιστροφή του Τοπάλη

Την μεγάλη του επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από διάστημα ενός έτους πραγματοποίησε ο Θανάσης Τοπάλης απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου. Ο ποιοτικός αριστερός μπακ της Αλσούπολης, ξεπέρασε εντελώς την ρήξη χιαστών που είχε υποστεί πέρυσι τέτοια εποχή κι επανήλθε δριμύτερος στα αγωνισιτκά πλάνα του προπονητή του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

 

 

 

  

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Ουσιαστικά κλειδώσαμε την παραμονή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Μονόδρομος η νίκη με Ποσειδώνα Γλυφάδας»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μέτρησε το συναίσθημα»

Kώστας Παλαιολόγος