free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τη συνολική εικόνα των παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

 

Κάθε λόγο να λάμπει από ενθουσιασμό είχε ο προπονητής του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας με αφορμή το σπουδαίο «διπλό» που πέτυχε η ομάδα του στο «Π. Νικολαϊδης», απέναντι στον γηπεδούχο Φαληρικό με 3-0

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία του Αετού Κορυδαλλού κόντρα στην Δόξα Πειραιά (1-1) έφερε το Κερατσίνι μόνο του στο ρετιρέ του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, για πρώτη φορά από την εκκίνηση του φετινού «μαραθωνίου»:

«Πρωτίστως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών μου. Αγωνιστήκαμε σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, τον οποίο γνώριζαν καλά οι αντίπαλοί μας, οι οποίοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι μας. Στο στοιχείο, που με γεμίζει αυτοπεποίθηση, είναι ότι ξέχωρα από την νίκη, είναι ότι εκτός από τα τρία τέρματα που πετύχαμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλές τελικές φάσεις, ενώ δείχνουμε να έχουμε βρει σταθερότητα στην απόδοσή μας. Βρικσόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο» ήταν η αρχική τοποθέτηση του αρχιτέκτονα των φετινών επιτυχιών του Κερατσινίου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα του πλέον βρίσκεται μόνη της στο ρετιρέ του δευτέρου ομίλου μετά την δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών του Αετού Κορυδαλλού, αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

«Δεν μας ενδιαφέρει τί κάνουν οι αντίπαλοί μας. Εμείς, αυτό που κάνουμε, είναι να δουλεύουμε σε καθημερινή βάση, ώστε να προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συνεχίζουμε την δουλειά μας, ώστε να πετύχουμε τον αντικειμενικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

 

 

 

Related posts

Πήρε Δεληβασίλη η Χαραυγή!

Abola Team

«Βόμβα» με Μπριλάκη ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

Τα δίνει όλα για νέα νίκη ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος