free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αγωνία για τον Γιάρα

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο νεοφερμένος φορ του Καλαμακίου, ώστε να διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο γόνατο.

 

Ιδιαίτερα καθοριστικές φαντάζουν οι επόμενες ώρες στο Καλαμάκι αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Άρη Γιάρα. Ο νεαρός επιθετικός αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαγνωστεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Όπως είναι φυσικό, άπαντες στο σωματείο περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, δεδομένου ότι πρόκειται για παίκτη, ο οποίος από την ημέρα του ερχομού του έχει ανεβάσει κατακόρυφα επίπεδο την ομάδα.

 

Μανωλάς: «Χρειαζόμαστε λίγη τύχη»

Την βαθμολογική του θέση στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ δυσκόλεψε αρκετά το Καλαμάκι μετά την εντός έδρας ήττα ατου από την Κοψαχείλα με 1-0.

Μία ήττα, η οποία διατήρησε την ομάδα των νοτίων προαστίων κάτω από τη διαχωριστική ζώνη του υποβιβασμού με 11 πόντους και πλέον άπαντες έχουν συναισθανθεί ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά αναφορικά με την προσπάθεια που θα καταβληθεί για τη παραμονή

Ο τεχνικός Νίκος Μανωλάς με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

«Για ακόμη ένα παιχνίδι η τύχη μας γύρισε την πλάτη! Δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών να φτάσουμε σε μία νίκη, που θα μας επέτρεπε να ανασάνουμε βαθμολογικά, αλλά σταθήκαμε άτυχοι, ενώ δεχθήκαμε γκολ από απομάκρυνση αντιπάλων! Χρειαζόμαστε λίγη τύχη, η οποία μας έχει εγκαταλείψει, ώστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το εισιτήριο της παραμονής» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Καλαμακίου, για να συμπληρώσει: 

 «Η προσοχή μας τώρα στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους Αμπελόκηπους. Ένα παιχνίδι κομβικό για την συνέχεια, όπως είναι πλέον όλα τα ματς που ακολουθούν για την ομάδα μας. Θ  απροετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Αποφασισμένοι να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Τον Φάνη Καλογερή απέκτησε ο ΑΟ Ιλίου

Abola Team 3

Μοιρασιά στην “Αλεπότρυπα”!

Abola Team