free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Οι Νέοι των Αγ. Αναργύρων 3-1 τον Φοίνικα Περιστερίου

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο οι Νέοι των Αγίων Αναργύρων αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ νίκησαν 3-1 τον Φοίνικα Περιστερίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου μετά το γκολ που δέχτηκε και αντέδρασε άμεσα γυρνώντας το ματς μέσα σε 8 λεπτά, έχοντας κορυφαίο παίχτη τον Νώντα Χύτα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή, αλλά κόντρα στην ροή του ματς ο Φοίνικας προηγήθηκε στο 11′ με γκολ του Ζαχαριά. Η αντίδραση των Αγίων Αναργύρων ήταν άμεση, και στο 17′ ο Χύτας με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 19′ ο Χύτας από σκόρερ έγινε δημιουργός και από δική του σέντρα ο Μπαλί με κεφαλιά έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 έγινε στο 25′ όταν από μία έξοχη κομπίνα σε κόρνερ ο Κούμπρια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ: Λουκάκης (63′ Γεωργιάδης), Γενιδογάν (63′ Καγιούλης Χ.), Μπακάλης (60′ Κολοκυθάς), Παλιούρας, Κωτσίνης, Κατσάρας (53′ Πάπα), Αντράνι (68′ Καγιούλης Σ.), Χύτας, Μπαλί (47′ Δεσποτόπουλος), Κούμπρια, Παρθένης (64′ Χακράμα).

ΦΟΊΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Πάντα, Κολοκοτρώνης, Μπιλής (60′ Καζάνης), Τριαντάφυλλος (34′ Κορδιάς), Καρδάμης, Φούντο, Ζαχαριάς (64′ Δικαιούλιας), Αχλάδης, Κατσούλης, Γιαννόπουλος, Μίλε.

Related posts

Νέες κλήσεις στις Προεθνικές ομάδες ΕΠΣΑΝΑ-Γεννηθέντες 2002-2004

Abola Team 3

Στη Βερόνα για δοκιμές ο νεαρός Γιαννατσούλιας!

abola10

Δωρεάν μαθήματα Γαλλικών από το Νίκο Μπερεδήμα στους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου που πήρε άριστα αγωνιστικά αλλά και στην αποκριάτικη εκδήλωση

Abola Team 3